Hľadať firmu

Kontaktné údaje eAMADEO.sk

+420 725 044 849
eAMADEO.sk
Španielova 1299/80
163 00  Praha
Kontaktovať e-mailom

Naša firma sa špecializuje na podlahové krytiny a ich pokládku. Vyberte si v našom internetovom obchode z veľkého množstva druhov plávajúcich podláh, ktoré sú dovážané od renomovaných a kvalitných výrobcov. Vyberte si u nás kvalitnú plávajúcu podlahu, ktorá podtrhne interiér vo Vašom byte či dome.

Fakturačné údaje eAMADEO.sk

Názov: ANT studio s.r.o.
Sídlo: Slovanská alej 2182/30, 326 00  Plzeň - Východní Předměstí, Česká republika
IČO: 29113229
DIČ: CZ29113229

Hodnotenia eAMADEO.sk

Hodnotenia eAMADEO.skPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Petr L. Hodnotenia: 1Užitočné: 1
17.05.2015

S partnerkou sme si kúpili byt, v ktorom bolo položené starej lino. Pre vylepšenie sme sa rozhodli pre výmenu lina za novú podlahu, ktorú sme si po dlhom pátraní na internete objednali z eshopu eamadeo.sk. Dôvodom bola totiž veľká ponuka a priaznivé ceny. Nakoniec sme si vybrali svetlú plávajúcu podlahu. Po objednaní vybranej podlahy nás pracovník z e-shopu kontaktoval ohľadom stavu a dodania. Dodávka podlahy bola veľmi rýchla, až nás to prekvapilo. Podlaha vyzerala rovnako ako na obrázku na e-shope. Kiež by takto bezproblémovo fungovali všetky e-shopy. Preto odporúčame a veľmi ďakujeme.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Martina B. Hodnotenia: 1Užitočné: 1
15.05.2015

Keďže som doma chcela zmodernizovať obývaciu izbu, potrebovala som zaobstarať novú podlahovú krytinu. Po hľadaní na internete som narazila na obchod eamadeo.sk, kde mi zaujala ich bohatá ponuka. Po dlhom zvažovaní som zvolila drevenú podlahu. So službami e-shopu som bola veľmi spokojná. Po objednaní mi veľmi prekvapila a zároveň potešila rýchlosť vybavenia a rýchle dodanie. Aj komunikácia s e-shopom bola skvelá. Veľmi mi potešilo, že sa mi pracovníci z eshopu ihneď po objednávke ozvali a informovali ma o stave objednávky a jej dodania. Podlaha je naozaj krásna, vyzerá rovnako ako na obrázku, takže rozhodne odporúčam.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Podlahy a podlahové krytiny
Pridať firmu Nahlásiť chybu