Hľadať firmu
Dnes:  zatvorené
Hodnotiť firmu

Kontaktné údaje STOMAMED, s.r.o.

0910 110 141
STOMAMED, s.r.o.
Tokajícka 24
821 03  Bratislava
Kontaktovať e-mailom

Zubné ošetrenie a estetická stomatológia. Dentálna hygiena, ošetrenie kazov a koreňových kanálikov, ortodoncia, bielenie zubov, extrakcia zubov, ošetrenie korunkami.

Ordinačné hodiny STOMAMED, s.r.o.

Pondelok - piatok:
08:00 - 16:00
Sobota:
zatvorené
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje STOMAMED, s.r.o.

Názov: STOMAMED, s.r.o.
Sídlo: Panská 14, 811 01  Bratislava-Staré Mesto
IČO: 43988261
DIČ: 2022549485

Hodnotenia STOMAMED, s.r.o.

Hodnotenia STOMAMED, s.r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
v.d. Hodnotenia: 1Užitočné: 0
02.11.2021

Pobočka Laurinská 16 - Otras. Pôvodne som chodil na pobočku Tokajícka ul. Dentálna hygiena z niekdajších cca 50 zrazu 100 EUR. Pri prehliadke našla "malý" kaz a dala mi ďalší termín. Po zákroku som zistil, že miesto "novo nájdeného" kazu, mi preplombovala 2 zuby za 220 EUR! Najzarážajúcejšie je, že tie 2 plomby boli urobené pred dvomi rokmi tiež u nich (ešte na pobočke Tokajícka ul.)!!!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Vilma Hodnotenia: 1Užitočné: 2
15.08.2019

Mám 68 rokov, paradentózu a strach z vŕtačky. Vyhľadala som pani Dr. Nemcovú, pretože som dlhší čas nevedela nájsť dobrého zubára. Pani doktorka mi zachránila všetky zuby, ktoré sa ešte zachrániť dali a vzhľadom k tomu, že mám navyše cukrovku, to nebolo také jednoduché. Po vstupnom vyšetrení mi podrobne vysvetlila postupy, ktoré považuje za najefektívnejšie s využitím špičkových prístrojov a procedúr o ktorých som dovtedy ani nepočula. Jej mimoriadne citlivý prístup mi pomohol zbaviť sa strachu. Vďaka nej sa môžem zahryznúť do jablka. Pol roka som poctivo chodila na ošetrenia a ďasná prestali bolieť, zápal ustúpil a zuby sa prestali hýbať. No a čo sa týka ceny: lacné to nebolo. Ale ani tá najväčšia bankovka nikomu zuby nenahradí. Keď si uvedomím, koľko asi stojí najmodernejšie vybavenie, priestory a ďalšie režijné náklady na chod kliniky, tak sa mi suma, ktorú som zaplatila, zdá primeraná. Veď to drahé vybavenie doktorka potrebuje pre pacientov, nie pre seba.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
pacientka Hodnotenia: 1Užitočné: 5
18.02.2019

nespokojnost, jedine co maju kvalitne su ceny

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Ambulancie a lekári Stomatológia, zubári Dentálna hygiena
Pridať firmu Nahlásiť chybu