Hľadať firmu

Kontaktné údaje Autoškola Michal Moravčík s.r.o.

0907 646 042
Autoškola Michal Moravčík s.r.o.
Poľná 2A
974 0ť  Banská Bystrica
Kontaktovať e-mailom

Zabezpečovanie teoretickej výuky, zdravotnej prípravy a jázd - trenažér a osobný automobil pre budúcich vodičov, školenia, kondičné jazdy.

Fakturačné údaje Autoškola Michal Moravčík s.r.o.

Názov: Autoškola Áčko s.r.o.
Sídlo: Poľná 2A, 974 05  Banská Bystrica
IČO: 47967200
DIČ: 2024164659

Hodnotenia Autoškola Michal Moravčík s.r.o.

Hodnotenia Autoškola Michal Moravčík s.r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Samuel Hodnotenia: 1Užitočné: 7
11.06.2020

Najlepšia autoškola akú si v BB môžete vybrať, inštruktor je neskutočne príjemný, jeho prioritou je aby vás to naučil poriadne a verte tomu keď na vás zvýši hlas tak to robí pre vás a nie aby si pohladil svoje ego. Záleží mu na tom aby všetci jeho žiaci boli zodpovední šoféri a dáva do výuky absolútne všetko. Ak nespravíte tak je z toho rovnako nešťastný ako vy. V BB za mňa jednoznačne najlepšia autoškola s ešte lepším inštruktorom ktorého priorita je naučiť svojich žiakov zodpovednosť a disciplínu za volantom. Som rád že som si vybral jeho a vďaka nemu spoznal kopec ďalších super ľudí. Ďakujem mu a jednoznačne túto autoškolu odporúčam.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Peter K. Hodnotenia: 2Užitočné: 7
23.01.2019

S autoškolou som bol veľmi spokojný. Keďže to nie je veľká autoškola, tak tam bol cítiť osobnejší prístup. Jazdy sme mali aj v komplikovanejších podmienkach a vždy sa dalo dohodnúť aj tým, čo pracujú alebo nemali veľa času cez týždeň. Príprava na skúšky bola viac ako 100% pretože z našej skupiny prešli komplet všetci bez menších problémov.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Simona Hodnotenia: 1Užitočné: 14
08.10.2018

Ja som veľmi spokojná s výberom autoškoly a takisto poznám viacero ľudí čo boli taktiež spokojní, inštruktor je prijemny chlap ale hlavne zodpovedný a naozj chce naučiť a je to jeho priorita. ani raz sa mi nestalo, že by na mna vyslovene kričal ako bolo spomenuté vyššie. V porovnani s iným autoškolách v BB je toto fakt najlepšie, nemôžem povedať ani jedno zle slovo. Na cvicisko má výborný a jednoduchý spôsob narozdiel od iných autoškôl ktorých spôsob v realite zaručene NEFUNGUJE. Čo sa týka dĺžky jázd, vždy keď sme skoncili o pár min skôr si to zapísal a vynahradil pár dni pred skúškami. Som šťastná že som chodila práve tu a odporúčam ďalším

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Štefan Hodnotenia: 1Užitočné: 14
02.10.2018

Tak ak rozmyslate nad touto autoškolou tak vam hned poradik. Najhorší inštruktor ako som kedy niekde videl. Zanedbava svoku robotu. Nevie naučiť, je neprijemny, flaka jazdy. Prioritou je zaplatit a potok ste mu uplne ukradnuty. Ak by sa dalo robit skúšky 10 krat verte tomu že pri nom by ste to opakovali 10 krat a ani nie tak preto žeby vam to neslo ale preto ze mu to vyhovuje lebo zakazdym platite za jazdy. Ak sa nepodari aby ste spravili preslap vy rad ho na jazde niekde najde. Ak netuzite aby vas niekto pocas celeho kurzu zhadzoval a vybijal si svoje depresie tak urcite si vyberte inu Autoškolu.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Autoškoly ‑ osobné autá a motocykle Školenia vodičov Kondičné jazdy
Pridať firmu Nahlásiť chybu