Hľadať firmu

Kontaktné údaje Ivana Vencelová - autobazár

0904 196 278
0903 619 723
Kontaktovať e-mailom

Predaj osobných motorových vozidiel, možnosť leasingu.

Fakturačné údaje Ivana Vencelová - autobazár

Názov: Ivana Vencelová
Sídlo: Zámočnícka 1/9, 052 01  Spišská Nová Ves
IČO: 41840071

Hodnotenia Ivana Vencelová - autobazár

Hodnotenia Ivana Vencelová - autobazárPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Matej DH. Hodnotenia: 1Užitočné: 8
24.05.2016

Vlastná skúsenosť z týmto autobazárom. Zhruba pred 2 rokmi som si zháňal nejaké vlastné 1. auto a náhodne som našiel v tomto autobazáre auto v celkom dobrom stave iba so 138 000 km, tak reku, že nebývam ďaleko od nich, že si ho pôjdem pozrieť. Prišli sme tam s mojim otcom a známym automechanikom, auto sme si poriadne obzreli, potom ho aj išli vyskúšať a po skúšobnej jazde sme sa dohadovali na konečnej možnej cene. Pracovníci tohto autobazáru zo začiatku začali klásť vysoký odpor voči nám, potom sa z toho nejako vykľula hádka a p. Vencel dokonca až zbil môj otca ! Dodnes mám veľmi nepríjemnú a najmä traumatizujúcu spomienku s týmto autobazárom, na ktorú sa nedá veľmi ľahko zabudnúť, preto si radšej na nich dávajte veľmi dobrý pozor, aby ste náhodou nedopadli podobne ako my ! !

Užitočné?Áno
Reakcia firmy:

ohladom týchto dvoch zákazníkov ,ktorý mali mimichodom možnost si auto vyskúšat a doniest si vlastného mechanika, overit si VIN ešte pred kúpou .treba sa príst osobne presvedčit ako sa správame k zákazníkom . ešte chcem uviest že všetky auta v našom bazáre máme na komisionálny predaj a preto má každý zákazník možnost sa porozprávat s majitelom auta ešte pred jeho kúpou



Hodnotení: 1
Mgr. Mária Melikantová Hodnotenia: 1Užitočné: 10
10.01.2016

Tento autobazár v okolí okresného mesta Spišská Nová Ves vôbec neodporúčam, presnejšie v obci Smižany, Mlynská ulica, pretože najprv ma uisťovali, že auto je v 100% pravdivom a neviem akom garantovanom stave po 2. majiteľovi a potom ako som sa o pár týždňov na internete prostredníctvom VIN čísla na mojom novom kúpenom vozidle dozvedela, že vozidlo má v skutočnosti o 100 000 km viac, tak som ihneď prišla naspäť s vozidlom naspäť, že chcem vozidlo vrátiť v tom istom stave ako bolo, pretože som im aj zmluvne podala sťažnosť, že dané vozidlo malo stočené kilometre a následne som aj žiadala o vrátenie plnej sumy, ktorou som vozidlo uhradila, tak sa začali so mnou baviť ako s nejakým húpacím koníkom alebo s nejakým 5 ročným deckom, že nech idem odtiaľ ihneď preč a nech si to riešim právnymi cestami, že ich to vôbec nezaujíma a pritom ani v skutočnosti neviem, že kto je vlastne tým 2. majiteľom, čo to vozidlo predával, DÁVAJTE si preto P O Z O R aj ostatní, čo si tam idete niečo kúpiť ! ! !

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Autobazáre Osobné autá – autobazáre
Pridať firmu Nahlásiť chybu