Hľadať firmu
Dnes:  08:00 - 16:00 OTVORENÉ
Hodnotiť firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje Ing. Ján Buchanec - Technik

043 / 455 44 33
Ing. Ján Buchanec - Technik
Jesenského 14
036 01  Martin
Kontaktovať e-mailom

Predaj lesnej a záhradnej, elektrického ručného náradia, snežných fréz, čerpadiel, domácich vodární, elektrocentrál. Kompresory, kosačky, rôzne druhy malotraktorov s rozličným výkonom.

Otváracie hodiny Ing. Ján Buchanec - Technik

Pondelok - piatok:
08:00 - 16:00 Otvorené
Sobota:
zatvorené
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje Ing. Ján Buchanec - Technik

Názov: Ing. Ján Buchanec Technik
Sídlo: Jesenského 14, 036 01  Martin
IČO: 33576009
DIČ: 1020495080
IČ DPH: SK1020495080

Hodnotenia Ing. Ján Buchanec - Technik

Hodnotenia Ing. Ján Buchanec - TechnikPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Juraj Gabriel Hodnotenia: 1Užitočné: 0
22.06.2023

Kúpil som kožené topánky STIHL DYNAMIC S3 zhruba pred rokom , Obrovský Problém nastal však z Reklámaciou , pretože nevydržali , na oboch topánkach sa z vnútornej strany uvoľnilo šitie , odlamuje sa materiál z podrážky . Tak som ich reklamoval , poslal kurierom pánovi Ing. Ján Buchanec , Jesenského 14 Martin, ktorému asi slovo 2 ročná záručná doba nehovorí nič , pretože mi napísal že Výrobok nebol reklamovaný bezodkladne po vzniknutí popisovanej vady . Reklamácia neuznaná . Kladiem si otázku 2 ročná záručna doba a obuv ktorej cena je cez 220 eur . A aby nebolo málo ešte si aj zablokoval moje telefonne číslo a neviem sa mu dovolať . Takto si si robíte dobre meno gratulujem už žiadnemu z mojich chlapov nekúpim od Vás nič . A upozorním na Vaše nekalé praktiky a na to že ignorujete 2 ročnú záruku zo slovami : Výrobok nebol reklamovaný bezodkladne po vzniknutí popisovanej vady . Toto je akože odpoveď . A z akého dvôvodu som asi poslal tú obuv na Reklamaciu ???

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Igor Hodnotenia: 1Užitočné: 6
06.05.2017

Obsluha v predajni je katastrofa ....po asi 3 min som vyrušil predavača aby sa mi už konečne mohol venovať , venoval sa sebe, svojmu počítaču a ešte nejakému technikovi, alebo inému zamestnancovi. Aj som sa mu ospravedlnil. Haha asi to bol šéf ?. Trapas, na šťastie sú iné firmy u ktorých som vážený zákazník, lebo tam roky nakupujem záhradnú a lesnú techniku. Precenil by som Váš obchod A hodnotil jednou hviezdičkou .

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Traktory a malotraktory Elektrické ručné náradie Lesná technika
Pridať firmu Nahlásiť chybu