Hľadať firmu

Kontaktné údaje VTR, s.r.o.

0903 263 119
VTR, s.r.o.
Bratislavská 2
940 01  Nové Zámky
Kontaktovať e-mailom

Distribúcia fínskeho bezrámového zasklievacieho systému OPTIMI. Zasklievanie balkónov a lodžií systémami OPTIMI a COVER.

Fakturačné údaje VTR, s.r.o.

Názov: VTR, s.r.o.
Sídlo: Bratislavská 2, 940 01  Nové Zámky
IČO: 34146296
DIČ: 2020415177
IČ DPH: SK2020415177

Hodnotenia VTR, s.r.o.

Hodnotenia VTR, s.r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 2
Mary Hodnotenia: 2Užitočné: 1
19.08.2021

Otrasný prístup, otrasná komunikácia... ľutujem, že sme balkón zverili tejto firme. Naša požiadavka na firmu bolo úplné zatvorenie balkóna vrátane zakrytia steny pod zasklením... ako to dopadlo? Prišli chlapi na montáž, že oni o nijakom zakrytí steny nevedia, nech volám šéfovi- Tóthovi. Šéf mal na saláme, nedalo sa mu dovolať, na SMS nereagoval a nedalo sa s ním nijako spojiť v podstate až do dnes ( takmer 3 mesiace od montáže, kedy mu zrazu začali chýbať peniaze). Medzičasom sa so mnou spojil p.Rybár, ktorý stále sľuboval že sa to vyrieši, že to dorobia, všetko bude ok- aj ten 3 týždne po montáži prestal reagovať na akýkoľvek kontakt, predtým sa mi však stihol zasmiať, že veď do Vianoc sa mi ozve ešte (bol jún). Pri montáži sa ešte zistilo, že pán, čo to vymeriaval zle zameral nejaké plechy, čiže zas sa čakalo 2-3 týždne na montáž nejakých plechov. Stenu nemám dodnes zakrytú a teraz ma ide p.Tóth presviedčať, že to ani nikdy nesľúbil zakryť (ešte že mám uloženú mailovú komunikáciu). O

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Margita Molnárová Hodnotenia: 1Užitočné: 3
20.09.2016

Ja mám už 7 rokov systém OPTIMI a som veľmi spokojná, bez problémov. Teraz mením byt a tiež si dávam zaskliť lódžiu ale s novším systémom, dúfam, že budem zase spokojná. Prajem firme VTR veľa spokojných klientov.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Zasklievanie balkónov a lodžií Úžitkové sklo
Pridať firmu Nahlásiť chybu