Hľadať firmu

Kontaktné údaje MUDr. Mikulová Jarmila s.r.o. - stomatológ

041 / 763 53 40
MUDr. Mikulová Jarmila s.r.o. - stomatológ
V. Spanyola 43
010 01  Žilina

Stomatologická ambulancia - činnosť zubnej lekárskej praxe. Prehliadky, vyšetrenia, dentálna hygiena.

Fakturačné údaje MUDr. Mikulová Jarmila s.r.o. - stomatológ

Názov: MUDr. Mikulová Jarmila s.r.o.
Sídlo: Juraja Slottu 2706/7, 010 01  Žilina
IČO: 36613819

Hodnotenia MUDr. Mikulová Jarmila s.r.o. - stomatológ

Hodnotenia MUDr. Mikulová Jarmila s.r.o. - stomatológPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Niko Hodnotenia: 1Užitočné: 13
14.11.2018

Absolútne neodporúčam a ľutujem, že bola mojou zubárkou toľké roky! To, čo narobila so zubami mne a mojim známym sa dá zhrnúť do jedného slova - čiernota. Zuby vyzerali strašne. Môj nový zubár len krútil hlavou, ako toto môže niekto vykonať na 20 - ročnom človeku! Tu je zopár poznámok k pani "zubárke": Lekárka: - má často nepríjemné vystupovanie a vysmieva sa pacientovi, keď má počas vŕtania bolesti (odmieta totiž dať injekciu proti bolesti) - si veľmi často berie dovolenku a presúva termíny - občas nepoužíva rukavice - odmieta inú ako amalgámovú výplň - aj napriek mojim prosbám! Ďalej: - aj s termínom bola doba čakania v čakárni niekedy až 5 hodín! - vysoké ceny - zbytočné a zastaralé procedúry - neodbornosť Pani Mikulovej sa treba vyhnúť oblúkom!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Kristína Hodnotenia: 1Užitočné: 10
10.05.2018

Úplne súhlasím s príspevkom nižšie , Je to veľmi NEODBORNÝ stomatológ ktorý zanedbá váš zdravotný stav a KLAME, zavádza že je všetko v poriadku. Keď som zistila u súkromného zubára v akom stave sú moje zuby , skoro som odpadla. Odporúčam vyhnúť sa tejto pseudolekárke oblúkom.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
lalaith Hodnotenia: 1Užitočné: 5
24.04.2018

Totálna katastrofa. Chodila som k nej dlhé roky, vždy mi povedala, aké mám krásne zuby, venovala sa mi presne 2 minúty. Za celé tie roky mi ošetrila tri-štyri zuby max, ani raz mi nerobila RTG - vždy vravela, že ten ďalší rok... cez Vianoce mi vypadla plomba, tak som zbehla akútne ku súkromnej zubárke. Tá mi spravila komplexnú prehliadku a zistila mi 15 kazov!!! A ako bonus zle spravené plomby. Ma išlo rozdrapiť od jedu. S celou rodinou sme odišli a výsledky máme podobné. Zanedbané, zanedbané, zanedbané. Teraz aby som platila cez 1000€ na to, aby som si zuby dala dokopy. A to nemám ani 30. Fakt ďakujem za "skvelú" starostlivosť.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 5
peugeot 408 Hodnotenia: 5Užitočné: 6
15.03.2017

Bieda, čakacia doba neskutočná. Otras ako cela nemocnica radšej umrieť v bolestiach ako trpieť týchto lekárskych sracov fuj!

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Stomatológia, zubári Ambulancie a lekári Dentálna hygiena
Pridať firmu Nahlásiť chybu