Hľadať firmu

Kontaktné údaje Materská škola, Severná č. 5, Kežmarok

Materská škola, Severná č. 5, Kežmarok
Severná 5
060 01  Kežmarok
Kontaktovať e-mailom

Predškolská výchova detí, aktivity a organizovanie akcií pre deti.

Fakturačné údaje Materská škola, Severná č. 5, Kežmarok

Názov: Materská škola, Severná č. 5, Kežmarok
Sídlo: Severná 5, 060 01  Kežmarok
IČO: 37874152

Hodnotenia Materská škola, Severná č. 5, Kežmarok

Hodnotenia Materská škola, Severná č. 5, KežmarokPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
tatiana Hodnotenia: 1Užitočné: 1
01.03.2017

ano chyba je vo vedeni ake vedenie taka skola a k tomu alkohol co viac mozme ocakavat , ale nemozem suhlasit ze kazdu ucitelku davame do jedneho vraca , nie su tam uc.ktore sa zodpovedne venuju detom a uc.ktore su prepojene s riad.skoly,ktore sa postarali o znicenie tejto skoly svojim konanim ,v skole malo byt uz davno vymenene vedenievedenie skoly s predchadzajucou ved.sj ,skola by nadalej fungovala ,vymenene by boli okna a postarane by bolo o celkovu udrzbu ale ......

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Simone Hodnotenia: 1Užitočné: 1
11.06.2016

Priznavam, ze deti basniciek vela nevedia. Ani pesniciek-v inej skolke sa moje dieta naozaj naucilo pesnicky a basnicky, tu nic. Mrzi ma, ze skolka je otvorena len do 16.30 a nie do 17.00 ako vacsina skolok v SR. Pripada mi to, ako by tu nikto z rodicov nechodil do prace... A ked je rodicovske, alebo ine stretnutie, kde su rodicia, pozyvaju ich na 15.30! To normalny rodic s pracou nemoze stihnut. Takze len rodicia na materskej, pripadne bez prace si mozu dovolit vidiet svoje dieta! Co sa tyka cistoty deti, to mi neprekaza. Ano dieta sa mi obcas vrati menej ciste, ale ja chcem spokojne dieta a obliekam ju do skolky s tym, ze sa moze vratit aj umazana, len nech je v poriadku a stastna. A nechapem niektorych rodicov, ktore svoje deti vyobliekaju a potom sa rozculuju, ze su spinave. Tak ked na to nemaju, nech ich obliekaju do starych teplakov. V opacnom pripade obmedzuju svoje deti a stresuju ucitelky.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Mária Hodnotenia: 1Užitočné: 0
11.02.2016

Otrasná škôlka! Málo učiteliek, deti stále spájajú do jednej skupiny. Deti chodia domov neustále špinavé, ani nesledujú ako chodia oblečené. Básničky a pesničky deti ani nevedia, v iných kežmarských škôlkach s deťmi spievajú a organizujú vystúpenia. Po pedagogickej a odbornej stránke je táto škôlka na nízkej úrovni. CHYBA JE VO VEDENÍ----RYBA SMRDÍ OD HLAVY!!!

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Materské školy Školy
Pridať firmu Nahlásiť chybu