Hľadať firmu

Kontaktné údaje LEA INTERIÉR, s.r.o.

LEA INTERIÉR, s.r.o.
Sasinkova 4
908 51  Holíč

Stavebné práce. Rekonštrukcie bytových jadier, murovanie, vodoinštalatérske práce, montáž sadrokartónu, pokládka podláh, obkladačské práce, doprava materiálu, elektroinštalatérske práce, búranie.

Fakturačné údaje LEA INTERIÉR, s.r.o.

Názov: LEA INTERIÉR, s.r.o.
Sídlo: Sasinkova 681/4, 908 51  Holíč
IČO: 47487887
DIČ: 1076731062
IČ DPH: SK1076731062

Hodnotenia LEA INTERIÉR, s.r.o.

Hodnotenia LEA INTERIÉR, s.r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Jozi Hodnotenia: 1Užitočné: 1
24.02.2022

Neskutecny bordelari, tuto firmu si volajte nikdy!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Peter Hodnotenia: 1Užitočné: 0
08.03.2017

Na zaciatku (rekonstrukcia) firma zavadza nemoznostou stanovit alebo odhadnut cenovu ponuku. Zo zaciatku sa to javi ako vyhodna ponuka, ale nakoniec mozte byt vyslednou cenou neprijemne prekvapeny ako ja. Rychlost prace priemerna. Kvalitu budem vediet posudit s odstupom casu. Uz by som s firmou do dalsich prac nesiel. Nedoporucujem.

Užitočné?Áno
Reakcia firmy:

Vážený pán Peter. Reagujem na Vašu recenziu. Na začiatku sme bolo dohodnutý len na rekonštrukciu omietok. Cenovú ponuku na Váš dom, ktorý bol v dezolátnom stave, či už omietky, podlahy, stropy a ďalšie veci netreba ani menovať, som Vám nemohol spraviť z dôvodu stavu budovy. Žiadna firma Vám nevie naceniť koľko omietok sa bude opravovať jednovrstvovo alebo viac vrstvovo pri stave, v akom boli omietky. Ďalej práce, ktoré sme prevádzali na podlahe boli extrémne náročné, nakoľko ste ich sám požadoval. Z domu boli odstránené všetky betóny a boli vykonané výkopové práce do hĺbky 60 cm. Tieto práce boli robené ručne nakoľko nebol prístup pre žiadnu techniku. Neviem pochopiť, prečo sem píšete toto hodnotenie, keď pri platení ste nemali žiadnu námietku. S pozdravom Šuliga

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Rekonštrukcie a prestavby Stavebné firmy Murárske práce
Pridať firmu Nahlásiť chybu