Hľadať firmu

Kontaktné údaje FR OKNO s.r.o.

FR OKNO s.r.o.
Kysucká 16
040 11  Košice
Kontaktovať e-mailom

Rekonštrukcie bytov a domov. Predaj a montáž - plastové okná, bezpečnostné dvere, brány, zimné a letné záhrady, kuchynské linky, vstavané skrine, parapety, žalúzie, sieťky proti hmyzu.

Fakturačné údaje FR OKNO s.r.o.

Názov: FR OKNO s.r.o.
Sídlo: Ipeľská 6/173, 040 11  Košice-Západ
IČO: 45478180
DIČ: 2023014763
IČ DPH: SK2023014763

Hodnotenia FR OKNO s.r.o.

Hodnotenia FR OKNO s.r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 3
kkllop Hodnotenia: 3Užitočné: 0
10.07.2015

S odstupom dvoch rokov môžem reagovať aj na kvalitu sietí na okná od firmy FR okno s.r.o. Na obývačkovom okne, ktoré kvôli citlivým kvetom nikdy neotvárame, ani len na ventilačku, proste VôBEC, došlo po dvoch rokoch k samovoľnému uvoľňovaniu sieťky z rámu. Na sieťku nám nesadajú ani vtáčiky, nemáme tu hniezda, ani vietor, okno sa vôbec neotvára a napriek tomu dochádza k uvoľňovaniu sieťky z rámu. Na okne v inej izbe zas docádza k hrdzaveniu otočných úchytov do rámu okna... Som si istý, že od tejto firmy už nikdy nič nevezmeme, sme s ňou naozaj nespokojní. Zvážte radšej iné firny, snáď budú ústretovejšie, poctivejšie a ponúknu Vám kvalitnejšie výrobky.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 3
kkllop Hodnotenia: 3Užitočné: 0
11.08.2013

Od tejto firmy sme sa rozhodli zakúpiť štyri sieťky proti hmyzu, keďže ako jediní sľubovali dodanie do siedmych dní. Po zaplatení zálohy (tretina celkovej sumy) sme týždeň čakali, a ako inak, sieťky nedodali a nemali ani toľko slušnosti, aby sa ozvali. Keď som volal ja, bolo mi povedané, že za dva dni ich dodajú. A opäť nedodali a ani nevolali. Čakal som teda tri ďalšie dni, a keď stále nemali toľko slušnosti sa ozvať volal som znovu ja. Volal som aj na mobil aj na pevnú linku, ale nik mi nezdvihol. Napísal som im mail, kde som im vytkol správanie sa k zákazníkovi a na druhý deň som dostal telefonát, že sieťky budú hotové za tri dni. A to už aj naozaj boli. Teda namiesto siedmych dní som čakal 16. Na moju žiadosť o zohľadnenie tejto skutočnosti na konečnej cene mi bolo odpustených 40!!! centov. Čo sa týka sietí proti hmyzu - rámy sú na viacerých miestach mierne poškrabané a pôsobia dosť neduživo. Na oknách ale držia. Môj konečný verdikt - ak nechcete čakať na objednaný tovar viac ako dvakrát tak dlho ako bolo dohodnuté a ak nechcete aby boli prípadné problémy riešené nezodpovedným spôsobom, firmu FR OKNO s.r.o. vonkoncom NEODPORÚČAM.

Užitočné?Áno
Reakcia firmy:

Dobry den pan Vrábel, nehnevajte sa, ale toto je od Vas naozaj neprimerany ohlas na nase sietky. My sme Vam vysli v ustrety v tom, ze sme Vam poradili, co sa tyka osadenia sietok na Vase okna, ktorych ramy ste mali utopene omietkou a ine firmy by Vam iba povedali, ze sa na Vase ramy sietky nedaju dat. Bol som tam z vlastnej iniciativy vymerat dvakrat, len aby Vam sietky sedeli a potom som bohuzial musel ist do nemocnice, tak Vam sietky par dni meskali. Neviem, co take strasne sa Vam za tych par dni prihodilo, ci Vam tolko komarov a much lietalo cez okna, ze teraz nam vycitate ako firme dodanie sietok o par dni neskor a ociernovat nasu firmu. Bohuzial neviem ovplyvnit to, ze som musel ist do nemocnice a Vase sietky som Vam nevedel dodat prave v ten den, ako ste ocakavali a je nam luto, ze nevieme pochopit taketo veci. Chcem len apelovat aj na ostatnych ludi a spytat sa, ci uz ludskost v tomto svete uz uplne vyzmizla, ze si mame vycitat taketo banality ako par dni pockat na nejake sietky proti hmyzu. S pozdravom FR OKNO s.r.o.,

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Bezpečnostné dvere Interiérové dvere Stavebné firmy
Pridať firmu Nahlásiť chybu