Hľadať firmu
Dnes:  07:00 - 15:30 OTVORENÉ
Hodnotiť firmu

Kontaktné údaje MUDr. Dagmar Kalivodová - otorinolaryngológ

042 / 432 87 43
0950 598 901
MUDr. Dagmar Kalivodová - otorinolaryngológ
Mládežnícka 2174
017 01  Považská Bystrica

Liečebno - preventívna ambulantná otorinolaryngologická a foniatrická starostlivosť, ORL - FON vyšetrenie uší, nosa, hltana a hrtana, vyšetrenie sluchových, hlasových a rečových porúch.

Ordinačné hodiny MUDr. Dagmar Kalivodová - otorinolaryngológ

Pondelok - piatok:
07:00 - 15:30 Otvorené
Sobota:
zatvorené
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje MUDr. Dagmar Kalivodová - otorinolaryngológ

Názov: MUDr. Dagmar Kalivodová
Sídlo: Hliníky 769/82, 017 01  Považská Bystrica
IČO: 36115185
DIČ: 1038968667

Hodnotenia MUDr. Dagmar Kalivodová - otorinolaryngológ

Hodnotenia MUDr. Dagmar Kalivodová - otorinolaryngológPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 2
kozakhp1@gmail.com Hodnotenia: 2Užitočné: 0
28.12.2021

vyborny odbornik jozef kozak

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Maria Hodnotenia: 1Užitočné: 2
23.04.2018

Ked som pred vysetrenim hlasiviek poprosila "znecitliviet" hrdlo, pretoze ma pri vysetreni vzdy napina na vracanie, doktorka to odmietla a prikazala mi, aby som robila, co mi povie. Samozrejme, napinalo ma a nebolo mozne ma poriadne vysetrit. O nieco neskor som sla k inemu foniatrovi, ktory mi na poziadanie striekol vodicku na znecitlivenie, vysetril ma bez problemov a este ma poprosil, nech ho vzdy poziadam o vodicku, aby som nemala z vysetrenia stres a bolo to prijemne ako pre mna, tak aj pre neho. P.Kalivodova je mozno odbornik, ale mala by popracovat na pristupe k pacientom. Spravala sa ku mne ako k svojmu decku, akoby ma nechavala naschval "trpiet" a potom sa stazovala, ze ma nemoze riadne vysetrit, lebo ma napina....Pristup nula bodov

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Lenka Hodnotenia: 1Užitočné: 2
13.02.2018

hodnotím negatívne. S malým dieťatkom nás objednali a keď sme prišli na vyšetrenie, tak nám bolo povedané, že pre malé deti nemajú prístroje. Načo sme tam teda išli tomu naozaj nerozumiem. A to nás dokonca s malým pol ročným dieťatkom nechali čakať skoro hodinu v čakárni, ktorá bola spojená aj s inými lekármi napr. so všeobecným lekárom ku ktorému chodia aj totálne chorí ľudia. No celé zle. S deťmi absolútne neodporúčam.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Vlado Hodnotenia: 1Užitočné: 3
09.02.2018

Lekár má typický lekársky syndróm, ktorý sa prejavuje formou jej vlastného presvedčenia o neomylnosti, nadradenosti. Všetci ostatní - teda my pacienti sme ovečky, musíme pani doktorku počúvať, nevyjadrovať svoje názory, zobrať kartu pod pazuchu a dovidenia do ďalšej kontroly. V tomto mi to dosť pripomína socialistický prístup, kedy lekár bol niečo, pričom lekár je človek porovnateľný s údržbárom, stolárom, kováčom, vodičom autobusu.. len sa zaoberá zdravím človeka - no, dnes už len prepisovaním škodlivých liekov, biznisu s obchodnými reprezentantmi, preberaním motivačných balíčkov od reprezentantov či farmaceutických spoločností.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Foniatria ORL ‑ ušné, nosné, krčné ambulancie Zdravotné služby
Pridať firmu Nahlásiť chybu