Hľadať firmu

Kontaktné údaje MUDr. Viera Spišáková - kožná ambulancia

0905 424 445
MUDr. Viera Spišáková - kožná ambulancia
Daxnerova 1397/15
050 01  Revúca

Dermatologická ambulancia - dermatovenerológia. Ošetrenia, prehliadky, prevencia. Liečba chorôb kože, alergických prejavov, testy na alergie, odstraňovanie znamienok.

Otváracie hodiny MUDr. Viera Spišáková - kožná ambulancia

Pondelok - piatok:
07:30 - 13:00
Sobota:
zatvorené
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje MUDr. Viera Spišáková - kožná ambulancia

Názov: MUDr. Viera Spišáková
Sídlo: Daxnerova 1397/15, 050 01  Revúca
IČO: 37827251
DIČ: 1023975480

Hodnotenia MUDr. Viera Spišáková - kožná ambulancia

Hodnotenia MUDr. Viera Spišáková - kožná ambulanciaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Kim Hodnotenia: 1Užitočné: 5
22.12.2021

Úžasne aby som s 1,5 ročným dieťaťom čakala v čakárni hodinu a pól .. a to sme boli objednaný na kontrolu . Prístup sestričky ani nekomentujem. Otrasne správanie. Tiež som zdravotná sestra a toto by som si nikdy nedovolila .. keď som klopala na dvere a prosila a by nás zobrala dnu bolo mi povedané aby som neotravovala lebo ona pracuje. Dnu sme boli 5 minút... takze hodinu a stristvrte som výstala s malým detskom a potom som bola dnu 5 minút ...

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
anonym Hodnotenia: 1Užitočné: 5
14.06.2021

Neskutocne nieco, ordinacne casy od 7:30 a pani Doktorka si chodi na 8:30. Toto je aky pristup, ze vas nechaju cakat v cakarni a ludia co sa tam nazbieraju tak sa dozvedaju, ze su 5 objednani na 9:00. Hanba je velka, do prec s takym lekarom.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
veronika Hodnotenia: 1Užitočné: 4
11.05.2021

Súhlasím s Jirkom. Pani zdravotná sestra ma nechala čakať, hoci som bola dávno na rade a keď som sa opýtala že prečo ma neberie dnu, tak kričala ku mne že ona pracuje, nesedí. Po ďalšej hodine som to vzdala a odišla som domov, hoci som mala kontrolu. Minimálne desať ľudí vzala, čo prišli po mne. Veľmi ma mrzí takýto prístup k pacientom, mala som niekedy pocit, že starší človek nie je žiadúci pani zdravotnej sestre.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Jirko Hodnotenia: 2Užitočné: 7
08.02.2021

Moje hodnotenie sa týka zdravotnej sestry pani Doktorky.Je zatrpknutá voči pacientom ktorí sa nedajú testovať tými slávnymi testami ktorými by Matovič netestoval ani svojho psa!Po mojom telefonáte mi zložila telefón ak som povedal že som proti testovaniu.Takéto drzé správanie so strany zdravotníka som nezažil.Zrejme pani sestra zabúda na jednu vec,ona je tu pre nás pacientov a nie my pre ňu!Ak by nebolo nás pacientov tak nemáte prácu,tak pre budúcnosť,vy nemáte čo skladať pacientovi teleofón.Mnoho lekárov je proti testovaniu preto že to nevedie k uzdraveniu práve naopak,v dlhých radoch stoja ľudia v chlade daždi a čakajú len na to kedy im vopchajú kadeaký predavači tyčinku hlboko dobre že nie do mozgu!Pani zdravotná sestra,toto nevedie k uzdraveniu táto cesta nieje správna aj napriek tomu že si to vy myslíte!!!Kľudne by som sa mohol na Vás sťažovať že ste pacientovi položila telefon,ale ja to neurobím.Preto som napísal toto hodnotenie aby si pacienti urobili o vašom prístupe mienku.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Dermatológia, kožné ambulancie Ambulancie a lekári
Pridať firmu Nahlásiť chybu