Hľadať firmu

Kontaktné údaje Gabriel Csölle - GAKOV

0903 114 169
Gabriel Csölle - GAKOV
Chladná 691/17
930 11  Topoľníky
Kontaktovať e-mailom

Umelecké kováčstvo a zámočníctvo - ploty, brány, mreže, zábradlie, oceľové konštrukcie, kovaný nábytok - stoly, stoličky, postele, za'hradný nábytok - lavičky, krbové doplnky.

Fakturačné údaje Gabriel Csölle - GAKOV

Názov: Gabriel Csölle - GAKOV
Sídlo: Chladná 691/17, 930 11  Topoľníky
IČO: 43306098
DIČ: 1077124653
IČ DPH: SK1077124653

Hodnotenia Gabriel Csölle - GAKOV

Hodnotenia Gabriel Csölle - GAKOVPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Martin Hodnotenia: 1Užitočné: 0
03.10.2018

Videl som negativne hodnotenia ale ja musim oponovat. Velmi pekna cista detailna robota, piplali sa s kazdym detailom, terminy dodrzali. Mal som.poruchu kroru som sposobil ja ktoru mi v ten den odstranili, takze mozem doporucit. A hlavne teda dobra cena.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Miro Hodnotenia: 2Užitočné: 2
15.06.2016

Mam velmi zlu skusenost.. ak si chcete usetrit cas ani ich neoslovujte, nakolko Vas budu natahovat 4 tyzdne posielat cenovu ponuku, ktoru nakoniec ani neposlu a az po dotazovani sa co sa deje mi oznamili ze to vlastne ani robit nebudu, lebo im prisla vacsia zakazka.. fakt velmi seriozne. A to nehovorim o tom ze ich ani hanba nefackala, aby mi to oznamili vcas. Zabil som s nimi 2 mesiace zbytocne..

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Martin Hodnotenia: 1Užitočné: 0
31.05.2016

Fušeri, lepšie sa im vyhnúť...

Užitočné?Áno


Hodnotení: 3
Ericsson Hodnotenia: 3Užitočné: 5
20.04.2016

Kvalita vyrobených plechových plotov a brán je zatiaľ dobrá (dúfam že časom nebude hrdzavieť), ale kvalita montáže zváraných plechov plota na betónové kvádre plota je nedostatočná. Bránka bola namontovaná dobre. Centimeter hore, dole a niektoré železné úchytky plechových častí plota sú krivo namontované. Betónové kvádre plota pri úchytkách boli zašpinené farbou, musel som farbu oškrabať. Keď montáž reklamujete, tak to neuznajú. Napíšu vám do emailu, že ľudí ako vy čo reklamujú nepresnú montáž nemajú radi :) Napíšu ešte, že reklamácia nie je na nepresnú montáž, ale na zlomené a pokazené veci... Vodováhu a meter pri montáži majú, videl som, ale používajú ich asi len niekedy :) Inak je pán Csolle sympaťák, ale telefóny od zákazníkov nezdvíha. Zákazníkov vybavuje pani Csolle, ktorá komunikuje normálne iba pokiaľ niečo nereklamujete, potom je už nepríjemná. Po reklamácii nie je ochotná nič urobiť, alebo poslať, iba ak napísať nepríjemný email :)

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Kovovýroba Kováčstvo a zámočníctvo Výroba brán
Pridať firmu Nahlásiť chybu