Hľadať firmu
Dnes:  08:00 - 23:00 OTVORENÉ
Hodnotiť firmu

Kontaktné údaje Kaviareň Le Bistro

0905 299 278
Kaviareň Le Bistro
Moldavská cesta 32
040 17  Košice
OC OPTIMA
Kontaktovať e-mailom

Kaviareň s ponukou rôznych druhov nápojov a občerstvenia - snacky, panini, toasty, croissanty, dezerty, limonády, káva a čaje. Priestor na spoločenské a obchodné akcie. Organizovanie hudobných akcií.

Otváracie hodiny Kaviareň Le Bistro

Pondelok:
08:00 - 22:00
Utorok:
08:00 - 22:00
Streda:
08:00 - 22:00
Štvrtok:
08:00 - 22:00
Piatok:
08:00 - 23:00 Otvorené
Sobota:
08:00 - 23:00
Nedeľa:
08:30 - 21:30

Fakturačné údaje Kaviareň Le Bistro

Názov: SIMONI SLOVAKIA, s.r.o.
Sídlo: Osloboditeľov 4, 040 17  Košice-Barca
IČO: 45267073

Hodnotenia Kaviareň Le Bistro

Hodnotenia Kaviareň Le BistroPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 3
Jana Hodnotenia: 3Užitočné: 1
11.06.2018

Dobry den, nemozem dat pozitivne hodnotenie nakolko prostredie je krásne, ale to nestačí aby sa tam cítil človek dobre, lebo petsonál je jedna katastrofa, mal by si to uvedomit aj majiteľ lebo mu znizuju trzby alebo nech si da kamery a uvidi ako dlho clovek caka na obsluhu a nakoniec to vzda a odide znechutený a obsluha sa zabava v nasom pripade boli za pultom dve casnicky a jeden casnik okrem nás tam dole nebol nikto a po 20 minitach cakania sme sa s manzelom vzdali a odisli a obsluha sa bez slova bavila dalej

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Mia Hodnotenia: 1Užitočné: 2
21.11.2015

Slecna/pani Blackkie uplne s vami suhlasim. Co sa tyka personalu uplne zle. 0bodov. Tak isto sme cakali 10minut kym nas prisla obsluzit casnicka ktora bola zrejme nastvana ze hodinu a pol pred zaverecnou sme si dovolili prist na "kavu" ... Nehovoriac o tom ze "uz nevarime" .... Kava nebola kava... Nescafe zaliata mliekom, 5kociek ladu a vanilkovy sirup je podla barmana vanilkova ladova kava (samozrejme som sa toho ani nedotkla).... A to by som si pozrela majitela ako by sa zatvaril keby mu takuto luxusnu "kavu" polozili na stol... Neskusene, neprofesionalne.... V celku cele zle.... Radila by som vymenit personal... Ak nim nechcete byt okradaní :)

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
blackkie Hodnotenia: 1Užitočné: 2
29.10.2014

Prostredie je príjemné, veľmi sa mi páči zariadenie podniku, káva je dobrá, no na druhej strane ma odradili iné veci, ktoré tak isto prispievajú k tomu, aby som sa v danom podniku cítila dobre a vrátila sa tam. Čašníčky sa rehocú a vykecávajú miesto toho, aby robili svoju robotu. Po príchode sme čakali asi 10 min., kým k nám ráčila 1 z nich prísť. Raz nemali mätu do mätového čaju, reklamovaný koláčik "Le Bistro" nebol nikdy, čo som tam bola, priateľ si chcel dať salámový toast, tak oni že nemajú salámu, pritom dole je veľký supermarket. Tak si teda vybral šunkovo-syrový toast, no miesto toho mu doniesli panini. Ja som si vybrala lososový šalát a spýtala sa čašníčky, či mi do nemo môžu dať aj vajíčko. Bolo mi to prisľúbené za príplanok, no nakoniec som sa žiadneho vajíčka nedočkala, pretože nemali ani vajíčko. To už som sa len pousmiala, lebo nemať základné suroviny je fakt sila. Lyžicku ku káve som dostala špinavú, priateľ ju mal už pre istotu strčenú priamo v káve. Cukre ku káve zvykli doniest 1 biely a 1 hnedý, teraz sme sa dočkali už len bieleho. Na platbu kartou úplne zabudnite. Keď som po tom všetkom čašníčke nedala ani cent naviac (a to som musela ísť platiť dole k baru, pretože sa mi nechcelo čakať, kým sa niekomu uráči prísť) ešte sa na mňa ani nepozrela, dala sa na odchod od pokladnice, na čo som jej len zakričala, že si prajem aj bloček. Takže za mňa veľké sklamanie a určite to neodporúčam. Majiteľovi by som radila vymeniť niektorý personál.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Reštaurácie a stravovanie Kaviarne Bistrá a bufety
Pridať firmu Nahlásiť chybu