Hľadať firmu

Kontaktné údaje REKA - reklamné služby

0948 900 297
0908 370 820
REKA - reklamné služby
1. mája 1
073 01  Sobrance
Kontaktovať e-mailom

Viazanie diplomových prác, výroba pečiatok na počkanie, potlač reklamných predmetov, fotodarčeky, video produkcia, tlač, laminovanie, termoväzba, vizitky, pozvánky, oznámenia, grafické návrhy.

Fakturačné údaje REKA - reklamné služby

Názov: Ing. Katarína Jakubová - REKA
Sídlo: Kollárova 992/44, 073 01  Sobrance
IČO: 45377502
DIČ: 1026722796

Hodnotenia REKA - reklamné služby

Hodnotenia REKA - reklamné službyPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Marryfrey Hodnotenia: 1Užitočné: 1
17.10.2018

Videoslužby v kombinácii s fotografickými neodporúčam. Odovzdané fotografie sú neostré, rozmazané. Na väčšine fotiek výrazné prepaly. Výsledné odovzdané fotografie bez základnej úpravy. Len ako boli nafotené. Fotografie teda nie sú zladené do 1 štýlu. Zlá a nerovnaká kompozícia. Nerovnaký počet fotografií pre danú osobu, ak aj nejaká fotografia je, zväčša rozmazaná, alebo chýba. Na prvý pohľad to vyzerá ako práca začínajúceho neskúseného fotografa. Fotené najskôr na automatiku. Ak už si objednávate videoslužby u tohto predajcu, tak odporúčam, aby ste si radšej zaplatili skúsejšieho fotografa. Nie 2 v 1.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
stelaa203 Hodnotenia: 1Užitočné: 1
17.10.2018

Dobry den, neodporucam kombinovat videokameramana a fotografa od tejto spolocnosti. Fotografie zo sviatosti birmovania su neostre, chyba zakladna uprava a na mnohych su dost vyrazne prepaly. Kompozicia fotiek je tiez nejednotna. Nie kazdy ma rovnaky pocet fotografii zo sviatosti. Dokonca ako aj niekto ma 1 fotografie, je rozmazana. Odovzdane fotky vyzeraju ako fotografie od zacinajuceho fotografa. Vyzeraju ako fotene na automatiku. Urcite neodporucam objednavat si videozaznam s fotografovanim. Radsej si zaplatte osobitne fotografa, ak chcete, aby ste vy a vase deti mali pamiatku z slavnosti napriklad ako je sviatost birmovania alebo pre svate prijimanie. Na stranke vampire chyba moznost feedbacku v podobe recenzii.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Kníhviazačstvá Svadobné oznámenia Pečiatky a vizitky ‑ výroba
Pridať firmu Nahlásiť chybu