Hľadať firmu

Kontaktné údaje ADAME, s. r. o.

0908 717 675
ADAME, s. r. o.
Lozorno 80
900 55  Lozorno

Výstavba a rekonštrukcia domov - zakladanie stavieb, armovanie, betónovanie, murovanie, vnútorné aj vonkajšie omietky, maliarske práce, zatepľovanie, pokladanie dlažby, výstavba plotov, búracie práce.

Fakturačné údaje ADAME, s. r. o.

Názov: ADAME, s. r. o.
Sídlo: 80, 900 55  Lozorno
IČO: 46130730

Hodnotenia ADAME, s. r. o.

Hodnotenia ADAME, s. r. o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 2
Jana Hodnotenia: 2Užitočné: 3
24.01.2017

Anonymita sociálnych sietí umožňuje rôznym indivíduám ohovárať a písať beztrestne klamstvá na kohokoľvek bez akýchkoľvek obáv. A náhodní čitatelia majú potom problém sa zorientovať, kto hovorí pravdu. Pán Adame je jeden čestný a pracovitý človek, ktorý dostojí svoje slovo a jeho odbornosť je nespochybniteľná. Ak budem potrebovať ešte realizovať čokoľvek v stavebnej oblasti určite sa opätovne na neho obrátim.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Peter Hodnotenia: 1Užitočné: 3
23.01.2017

Musim reagovat na toto klamstvo,presne viem o koho ide aj ked sa nepodpisal, na prace bola vystavena zmluva pracovalo sa po etapach, vzdy bol dohodnuty predavok a doplatok po odkontrolovani prac, je klamstvo ze som nieco nedokoncil, vsetko prebehlo podla obidvomi stranami podpisanej zmluvy.Prace boli odovzdane spolu so stavebnym dennikom a nasledne doplatena ciastka ukoncenia stavby.Po 2-tyzdnoch mi zacali chodit oplzle sms, ze mam prijst urobit parkovacie miesta.ale toto v zmluve nebolo, takze som nevidel dovod ist robit na vlastne naklad parkovisko pre dve auta. Takze podvodnik je niekto iny a nie ja! A nemam ziadnych strecharov , strechy nerobim.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Duben Hodnotenia: 1Užitočné: 2
23.01.2017

S týmto pánom som bol veľmi spokojný všetko urobil na čas podľa zmluvy, dokonca aj práce naviac ktoré si ani nezarátal, môžem doporučiť!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Oklamany panom Adamem Hodnotenia: 1Užitočné: 1
18.11.2016

Podvodnik. Davajte si pozor, naslubuje ze urobi veci, zacne vezme peniaze a potom povie ze to takto nebolo dohodnute. Robotnici co pre neho robili Vam tiez povedia svoje ako aj strechary co pre neho robili PODVODNIK. Uz je neskoro, kedze nik nedal koment

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Bytové domy Stavebné firmy Rekonštrukcie a prestavby
Pridať firmu Nahlásiť chybu