Hľadať firmu

Kontaktné údaje Dobrá opatrovateľka

0911 722 473
Dobrá opatrovateľka
Piaristická 1375/21
949 01  Nitra
Kontaktovať e-mailom

Opatrovanie detí, organizovanie narodeninových osláv pre deti, upratovacie služby, žehlenie, nákupy, varenie, umývanie okien, čistenie pivníc.

Fakturačné údaje Dobrá opatrovateľka

Názov: Dobré služby, s.r.o.
Sídlo: Piaristická 1375/21, 949 01  Nitra
IČO: 47477938
DIČ: 2023912341

Hodnotenia Dobrá opatrovateľka

Hodnotenia Dobrá opatrovateľkaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 3
Peťo Hodnotenia: 3Užitočné: 0
03.05.2021

Je to naozaj neseriózna firma, jednu firmu potopili a teraz robia to iste z druhou. Chcú peniaze iba za sprostredkovanie. Dohodnú sa z klientom a sprostredkujú im pani na opatrovanie alebo upratovanie a spolupráca hasne. Je to jednorazový akt.. Pani si nájdu cez inzerát hlavne na Domelia. Mojej manželke odporučili pani na stráženie deti. zaplatila im jednorazovú odmenu za sprostredkovanie bez pokladničného bloku číže keš. Pani po mesiaci odišla. Firmu to nezaujíma. Vraj oni sú iba sprostredkovatelia. Nenesú žiadnu zodpovednosť. Nemáte garanciu. Radšej si teda zobrať pani na inzerát. posledne daňové priznanie je za rok 2018 dokedy bude štát napomáhať podvodníkom.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Dobré služby Hodnotenia: 1Užitočné: 0
07.11.2017

Pozor na túto firmu, v Nitre už ich poznajú tak sa presídlili do Bratislavy a okolia. Je to neseriózna firma, v svojom profile uvádzajú, že sú špecialisti na poskytovanie služieb v oblasti opatrovania detí a upratovania. Neverte im, nemajú žiadnych zamestnancov. Berú iba brigádničky, ktoré platia-neplatia na čierno. Bez prihlásenia. Na úrade práce je prihlásená iba majiteľka. Dobrú firmu sa predsa nelikviduje. Firma Dobré služby, s.r.o. ešte funguje, ale ako? z verejne dostupných zdrojov vieme, že za rok 2015 mali tržby 2720 EUR a za rok 2016 nepodali ani daňové priznanie. Druhá firma Dobrá opatrovateľka, s.r.o. je už v likvidácii. Prečo asi? : jednu firmu zadlžím a otvorím si druhu, takto na slovenskú podniká veľa neserióznych podnikateľov. Táto firma nepôsobí dôveryhodne dajte si prosím na nich pozor. Pani inžinierka vystupuje seriózne no to je všetko. Pozadie ani nechcite vedieť. Veľmi by som si rozmyslela, komu zverím svoju domácnosť, alebo dieťa. D.V

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Opatrovateľské služby Zdravotné služby Opatrovanie detí
Pridať firmu Nahlásiť chybu