Hľadať firmu

Kontaktné údaje Tibor Varga - BEVAX

0905 613 659
Tibor Varga - BEVAX
Tymiánová 20091/3
821 07  Bratislava
Ďalšie kontakty
Kontaktovať e-mailom

Výroba, dodávka a montáž horizontálnych a vertikálnych žalúzií, predokenných roliet, garážové brány, markízy a protihmyzové siete.

Fakturačné údaje Tibor Varga - BEVAX

Názov: Tibor Varga - BEVAX
Sídlo: Tymiánová 20091/3, 821 07  Bratislava-Vrakuňa
IČO: 32113307

Hodnotenia Tibor Varga - BEVAX

Hodnotenia Tibor Varga - BEVAXPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Jakab Hodnotenia: 1Užitočné: 0
24.04.2019

Firma taka Slovenská, nič extra nečakajte, malý živnostník, ktorý ide tam kde niečo je zaujímavé. Inak by som to nenapisal...

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Arnold Hodnotenia: 1Užitočné: 0
26.04.2018

Pred dvoma tyzdnami som si objednal u nich sietku na okno, prisli mi ju zamerat a povedali ze za 3 pracovne dni to bude, mozno aj skor. No po urcenom teine sa mi z firmy nikto neozyval, tak som musel volat JA a zistovat si kde je problem. Po telefonickkm rozhovore som sa dozvedel, ze ani to neslo do vyroby a ze mam cakat tyzden. Povedal som si ok, chyba sa stat moze a pockam teda. Ked uz znovu doslo na novy termin, tak sa mi ZNOVU nikto neozval a musel som ich kontaktovat ja. Po kontaktovani som sa dozvedel, ze sietka bude na dalsi den lebo ze vraj bolo treba nejaku pisomnu ziadost, ktoru mal poslatclovek co mi to bol zamerat na zaciatku (to tam zistili az teraz, ze to potrebuju? ) Tak ze mi aj zlavu ponuknu a ze NAJNESKOR zajtra to uz bude... Samozrejme ze dnes som si zaseee ja musel zistovat preco sa mi nikto neozval.A zase sa mi na nejaku hlupost vyhovarali a povedali,ze nech si to objednam inde, ze to este nemam. Velmi nespolahliva firma!!! Zakaznika maju v pcku!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Katarína Fordinálová Hodnotenia: 1Užitočné: 0
03.05.2017

Ja som bola veľmi spokojná.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Brány
Pridať firmu Nahlásiť chybu