Hľadať firmu

Kontaktné údaje Areál dobrej pohody

0905 263 492
0917 915 675
Areál dobrej pohody
Jarková 17
082 22  Šarišské Michaľany
Kontaktovať e-mailom

Ubytovanie v penzióne, možnosť usporiadať svadby, oslavy, krsty, školenia, kary, posedenia.

Fakturačné údaje Areál dobrej pohody

Názov: MASEK s.r.o.
Sídlo: Jarková 812, 082 22  Šarišské Michaľany
IČO: 31651101
DIČ: 2020523384
IČ DPH: SK2020523384

Hodnotenia Areál dobrej pohody

Hodnotenia Areál dobrej pohodyPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Denisa Hodnotenia: 1Užitočné: 2
14.05.2019

Naše veľké ĎAKUJEM patrí pani Minárovej a Roxerovej a celému ich kolektívu, ktorí sa postarali o 3 úžasne dni v Areálpohoda Šarišské Michaľany, počas ktorých sme mohli ochutnať úžasnú kuchyňu, v krásnych priestoroch a super ubytovaní. Pani Minárová a jej profesionálno-materský prístup, s ktorým sa nám snažila splniť všetko čo nám na očiach videla, bol na nezaplatenie. Radi sa k Vám budeme vracať pri iných príležitostiach.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Zuzana Hodnotenia: 1Užitočné: 1
02.04.2019

No. Neviem. Bola som na viacerych akciach a nemam takuto skusenost. Nasa rodina tam robila uz 3 svadby. Vzdy max spokojnost. Robime aj rodinne oslavy vsetky. Vsetko je o chuti. Za mna 100%ano.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Mia Hodnotenia: 1Užitočné: 0
07.03.2019

Areal dobrej pohody..Po zazitku z akcie zaciatkom tohto roku, musim skonstatovat, ze nazov zariadenia, nema nic spoločné s pocitmi, ktore v nás zanechali chvile tam stravene..Kde zacat..v skratke, jedlo, slabe, priloha stvrtina jahody, nejaka zelena bylinka, bravcovy kusok cely tvrdy..to bol prvy chod...druhe na rade boli svedske stoly, ktorym nic nechybalo, avsak po tak slabom prvom jedle, si dovolim povedat Chvala Bohu...co sa personalu tyka, casnicky odvazne, najma vsak dcera pani majitelky dost impulzivna mlada dama, evidente nema rada danu pracu, vsetko vadilo, hlavne deti, myslim, ze kazda casnicka si vie poradit s prítomnosťou deti, tamto vsak same zakazy, prikazy, drzat si dieta na akcii pri sebe, zvedavost, behanie dietata nepripustna....co sa pani majitelky tyka, vsetko kontroluje, stoji nad personalom, velmi striktne a neprofesionalne upozorňuje na nedostatky v priebehu akcie a je jej medzi hostami straaaaasne vela, robila strasne negativnu energiu, zamrmcana pani, tiez jej

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Organizovanie spoločenských akcií Penzióny Rekreačné strediská
Pridať firmu Nahlásiť chybu