Hľadať firmu

Kontaktné údaje Peter Kopecký - elektroservis

0903 469 313
Peter Kopecký - elektroservis
Cabaj 341
951 17  Cabaj - Čápor
Kontaktovať e-mailom

Elektroservis, montáž, oprava elektrospotrebičov, údržba elektrických strojov a prístrojov. Návrh a programovanie PLC systémov, elektroinštalácie a bleskozvody.

Fakturačné údaje Peter Kopecký - elektroservis

Názov: Peter Kopecký
Sídlo: Cabaj 341, 951 17  Cabaj-Čápor
IČO: 35137215
DIČ: 1031530907
IČ DPH: SK1031530907

Hodnotenia Peter Kopecký - elektroservis

Hodnotenia Peter Kopecký - elektroservisPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
nahnevaná Hodnotenia: 1Užitočné: 1
28.09.2018

Tvrdí o sebe,že vie robiť obklady,dlažby,murárske práce,vodu,odpad,plyn,kúrenieatď...uverili sme,dali zálohu viac tisíc eur.Práca mala byť hotová za dva týždne.Prosili sme sa mu každý deň tri mesiace.Výsledok je rozbúraný,nedokončený dombez vody...,kde bývame aj s malým dieťaťom.Museli sme si zaplatiť ďalších ,už ozajstných majstrov,ktorí po ňom opravujú a dokončujú nami zaplatenú prácu.Tento človek nemá charakter ani trošku svedomia.Neberie telefon,schováva sa.Je to obyčajný amatér,podvodník a zlodej.Tomuto remeslu učí aj svojho syna,s ktorým chodí po domoch a podvodným spôsobom oberá dôvercivých ľudí o posledné peniaze.Prosím ľudí ktorí majú s týmto človekom podobné skúsenosti aby sa ozvali

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
zuzana belanova Hodnotenia: 1Užitočné: 1
26.09.2018

s panom kopeckym si prosom nikdy nedavajte prerobit dom ci byt.nazaciatku krasne reci,ako vsetko vie kde vsade robil.z jedneho mesiaca prerabka trvala 2,5 mesiaca,nedokonceny dom,odflaknuta robota,faktura vsetko nauctovane 2x a z toho nauctoval aj sifon ktory sme kupili mi.zhrabnut zalohu to ano a hodit kluce na zem a ujst prec,pracu si nefokoncil a doteraz sme nevideli ani jeden bločik.velka hamba

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Nespokojná Hodnotenia: 1Užitočné: 2
27.07.2017

Nekompetentný a neschopný. Iba sa chváli a svoju prácu nevie dokončiť v dohodnutý termín. Podstatné je, že si pýta dopredu peniaze za ešte neodvedenú robotu, ktorú by schopný majster dokazal zvládnuť za týždeň a on to robí 3 mesiace a to sa mu treba doprosovať, kedy už bude so svojou prácou hotový. Komunikácia so zákazníkom úbohá. Nechápem ako takýto človek si vždy dokáže nájsť nejakých ľudí-obete, čo si mu dajú niečo urobiť, tak ako sme boli i my. Neodporúčam.

Užitočné?Áno
Reakcia firmy:

Pani alebo slečna "Nespokojná" ospravedlňujeme sa pretože nevieme podla podpisu kto ste. Je pekné, že ste tu napísali referenciu akú ste napísali. Boli by sme radi ak by boli naši zákazníci spokojný, no od žiadnej zákazníčky ani zákazníka sme neobdržali e-mail ani nás nekontaktoval, inak by sme tento podnet riešili. Nevieme kto ste a preto nevieme ani zaujať nejaké objektívne stanovisko, čo sa vo vašom prípade udialo. Naša spoločnosť peniaze dopredu nepýta pokiaľ to nie je vo vzájomnej dohode medzi našou spoločnosťou a zákazníkom, kedy sa jedná o väčší obnos materiálu a táto suma je iba záloha na nákup materiálu.

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Elektrospotrebiče a spotrebná elektronika ‑ servis
Pridať firmu Nahlásiť chybu