Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje S o X R a, s.r.o.

035 / 771 45 60
S o X R a, s.r.o.
Senný trh 6
945 01  Komárno
Dôstojnický Pavilon
Kontaktovať e-mailom

Sonografická a röntgenová diagnostika. Poskytovanie lekárskych služieb.

Ordinačné hodiny S o X R a, s.r.o.

Pondelok - piatok:
07:00 - 15:00
Sobota:
zatvorené
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje S o X R a, s.r.o.

Názov: S o X R a, s.r.o.
Sídlo: Krivá 4, 945 01  Komárno
IČO: 36561665

Hodnotenia S o X R a, s.r.o.

Hodnotenia S o X R a, s.r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
EVI Hodnotenia: 1Užitočné: 0
29.01.2024

Už pri objednaní cez telefón, nervózny zamestnanec, a výhovorka že má tam kopec ľudí, hlavne že platíme mesačne odvody za takéto služby,, fuj katastrofa, primitívne správanie za nehorázne mesačne odvody...

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
iva Hodnotenia: 1Užitočné: 7
14.01.2016

Nehorázny lekár a sestry ani nehovorím, vždy chú peniaze a ked nezaplatite poľlú Vás preč. Nemáte termín ? nemáme čas - objednajte sa na budúci týždeň a keď zavoláte na termín síce Vám ho dá ale potom chcú automaticky peniaze, treba ich nahlásiť kam sa dá nechutný to vydierači dobre vedie že v KN je málo sono miest a strašne to využívajú !!! zdierači nič iné

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
kisfusi Hodnotenia: 1Užitočné: 7
19.12.2013

Aj odomna vycerpala sestricka 15eur, musel som vyplatit lebo inac nespravy ten den, a ja som tam stal od 6.30 hodin rano.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
používateľ Hodnotenia: 1Užitočné: 6
13.02.2013

Nerespektuju sukromie pacienta!!!Neexistuju ine terminy na vysetrenia ako LEN VYHRADNE PLATENE! Kojacie mamicky ignoruju...a kludne nechaju cakat cely den kym mamicka je nutna sa vratit na plateny termin...inac NEVYSETRIA!Lekarska prax sa zmenila na business prax V zivote nikdy sa tam nevratim a neodporucujem to ani inym pacientom...navstivte nemocnicu KN alebo ine podobne zariadenia.Sestricky su taktiez hnusne a za kazdu cenu od vas chcu vytiahnut peniaze...len o tom im ide.Aj ked povedia ze dosatanete termin vtedy a vtedy a vy si myslite ze zan nebudete platit a ked uz vas vysetria tak od vas pytaju peniaze a vy tam stojite ako blba a pozerate ze co toto ma znamenat ved ja som si nepytala plateny termin!

Užitočné?Áno
Reakcia firmy:

Plne súhlasím s kishexi. Mne dokonca pred dvomi rokmi dali zaplatiť mammograf/výhovorka v septembri že na ten rok počet pacientov tej zp je vyčerpaný/ a keď som si vypýtala kvôli zmene zp výpis, som zistila že vyútovali aj zp, a našla som také vyšetrenia vyučtované na mojom mene ktoré mi ani nerobili. Kto nemusí nech tam ani nejde.

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Zdravotné služby Ambulancie a lekári Rádiodiagnostické ambulancie
Pridať firmu Nahlásiť chybu