Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje Zuzana Ivanová - MOVEO

02 / 644 620 49
Zuzana Ivanová - MOVEO
Drobného 1900/2
841 01  Bratislava
Kontaktovať e-mailom

Predaj hračiek, školských a kancelárskych potrieb - hračky, školské potreby, darčekový sortiment, party sortiment, žartovné predmety, tvorivé hračky a hry vhodné pre školy a škôlky.

Fakturačné údaje Zuzana Ivanová - MOVEO

Názov: Zuzana Ivanová - MOVEO
Sídlo: Drobného 1900/2, 841 01  Bratislava-Dúbravka
IČO: 32166842
DIČ: 1020201765

Hodnotenia Zuzana Ivanová - MOVEO

Hodnotenia Zuzana Ivanová - MOVEOPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 2
Zuzana K Hodnotenia: 2Užitočné: 1
28.01.2016

V predajni v OD SARATOV som chcela kúpiť hračky pre svoje 3 deti, ale vďaka "prístupu" pani "predavačky - majiteľky" som odišla bez uskutočneného obchodu. Neprofesionálny - až drzý prístup a neprimerane vysoké ceny. NEODPORÚČAM !!!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Jarka Hodnotenia: 1Užitočné: 1
25.12.2015

V predajni Moveo Lamac som kupila auto na dialkove ovladanie,ako darcek pre synovca.Bolo pokazene,neviem ci bola chyba v ovladani,alebo v samotnom aute.Mam podobnu skusenost,ako vy.Vidim,ze tomuto obchodu sa treba zdaleka vyhnut.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
olga04 Hodnotenia: 1Užitočné: 4
04.09.2014

V predajni MOVEO v OD Saratov predávajú pokazené hračky,dnes som tam kúpila psíka s pokazeným vypínačom,pri okamžitej reklamácii do jednej hodiny mi odmietli vrátiť peniaze.Vzali mi to na reklamáciu vybavenú do jedného mesiaca.Pani majiteľka,alebo vedúca,neviem kto to bol,sa tvárila,že to bolo v poriadku,akoby som to pokazila ja.Upozorňujem,že krabica bola poškodená,rohy boli olepené priesvitnou lepiacou páskou,venovala som tomu pozornosť až doma.Psík bol v krabici uviazaný obyčajným špagátom a nie ohybným káblikom ako zvyknú byť upevnené hračky.Som zhnusená prístupom vedúcej a už tam nikdy nič nekúpim.Ceny tam majú tiež dobre navýšené.Cestou z predajne som stretla moju dobrú priateľku,ktorá mi povedala,že tiež tam raz kúpila pokazenú hračku a už tam nikdy nepôjde.Na základe tejto skúsenosti odporúčam kupujúcim,aby si riadne prezreli tovar,alebo radšej túto predajňu obišli. Oľga

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Hračky a hry
Pridať firmu Nahlásiť chybu