Hľadať firmu

Kontaktné údaje B.D.A., s.r.o. - realitná kancelária

0903 476 957
B.D.A., s.r.o. - realitná kancelária
A. Gwerkovej 9
841 05  Bratislava
Kontaktovať e-mailom

Developerské aktivity, predaj a kúpa väčších nehnuteľností, bytové domy, administratívne budovy, pozemky pre výstavbu rodinných domov.

Fakturačné údaje B.D.A., s.r.o. - realitná kancelária

Názov: B.D.A., s.r.o.
Sídlo: A. Gwerkovej 9, 841 05  Bratislava-Petržalka
IČO: 48202452

Hodnotenia B.D.A., s.r.o. - realitná kancelária

Hodnotenia B.D.A., s.r.o. - realitná kanceláriaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Dodok Hodnotenia: 1Užitočné: 2
16.09.2016

asto sa nás pýtate, v akom vzťahu je vlastne INVIS s.r.o. a BDA reality s.r.o. Niečo sme sa Vám snažili jemne objasniť v liste a za tým čo sme napísali si stojíme. S touto firmou nespolupracujeme. Od r. 2012 sme postupne riešili lokalitu Veľké Dombale (aj prácnym dohľadaním nezistených vlastníkov) čo bolo viackrát aj verejne prezentované. Rozhodujúce pre našu činnosť v tomto území bolo naše stretnutie s BDA s.r.o dňa 07.02.2012, po ktorom sme dňa 10.02.2012 založili našu INVIS s.r.o. Veď ak by sme vedeli, že firma BDA s.r.o. pôjde so svojou realizáciou aj ďalej a plánuje zahrnúť do svojej činnosti aj Veľké Dombale, tak by sme do tohto územia vôbec nešli. Napokon viacerí z vás to aj vedia, že BDA reality s.r.o. podľa ich predchádzajúcich vyjadrení po r.2012 už neplánovala riešiť túto lokalitu. Nenecháme sa znechutiť a berieme to ako súčasť konkurenčného boja.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
pavol Hodnotenia: 1Užitočné: 2
14.06.2016

Pozor páni si založili novú firmu B.D.A., s. r. o.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Stano Hodnotenia: 1Užitočné: 4
26.02.2016

V Miloslavove a Ivánke pri Dunaji predávajú pozemky, ktoré vôbec nie sú stavebné!!! Pri kúpe Vás namotajú znížia cenu tak, že na druhý deň idete do banky vybaviť pôžičku. Po zaplatený už s Vami prestanú komunikovať nakoľko zistíte, že nemôžete stavať nakoľko na úradoch majú len podané žiadosti ale nič viac. Na Miloslavove ani po piatich rokoch nezačali stavať a tu v Ivánke pri Dunaji - Dombále, Dubaj im neuznali ani územný plán ale pozemky predávajú vo veľkom štýle a hovoria do konca roka 2016 bude cesta !!! Pozor vystupujú pod dvoma firmami BD reality s.r.o. a BDA reality s.r.o. !!!!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Lucia Hodnotenia: 1Užitočné: 4
06.02.2016

Pozor ide o podvodníkov, predajú Vám pozemok bez inžinierskych sieti, ktoré sľúbia spraviť napr. do roka a z roka je päť rokov!!! A po tých piatich rokov od Vás ešte zoberú peniaze na tie siete koľko budú chcieť ináč Vám sa nedovolia pripojiť na Inžinierske siete. Samozrejme za ten čas nemôžete stavať dom ....

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Komerčné priestory Pozemky Nehnuteľnosti a developerské projekty
Pridať firmu Nahlásiť chybu