Hľadať firmu
Dnes:  07:00 - 15:00 OTVORENÉ
Hodnotiť firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje St.Te.Ko., s r.o.

047 / 451 16 91
St.Te.Ko., s r.o.
Mikušovská cesta 5
984 01  Lučenec
Kontaktovať e-mailom

Vykonávanie technických kontrol motorových vozidiel kategórie L, M, N, O, T a emisných kontrol.

Otváracie hodiny St.Te.Ko., s r.o.

Pondelok - piatok:
07:00 - 15:00 Otvorené
Sobota:
zatvorené
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje St.Te.Ko., s r.o.

Názov: St.Te.Ko., spol. s r.o.
Sídlo: Ulica mikušovská 5606/17/A, 984 01  Lučenec
IČO: 36039195
DIČ: 2020081492
IČ DPH: SK2020081492

Hodnotenia St.Te.Ko., s r.o.

Hodnotenia St.Te.Ko., s r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
jan.jakub Hodnotenia: 1Užitočné: 0
26.07.2018

Aj keď som mal chvíľu strach, že pri pomerne dlhom vytáčaní do vysokých otáčok mi zovrú všetky tekutiny pod kapotou mojej 20-ročnej Feldy :-), s prístupom som bol spokojný. Technik ma priebežne informoval o výsledkoch kontroly a na záver dokonca pochválil stav auta a zaželal veľa šťastných kilometrov. O dva roky pôjdem znovu práve tam.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 3
roman Hodnotenia: 3Užitočné: 6
27.06.2017

Arogantný a povysenecký prístup tak abo sa to stalo aj Zubačovy - zabité dva dni a výsledok vozidlo nespôsobile. A len vyzerajú koľko kto dá. To my vravelo viac zákazníkov čo tam boli. Tak som zobral papiere a šiel do iného okresu a a čuduj sa svete nikoho som tam nepoznal a všetko bolo OK a tiež aj prístup. Je to škoda,že sa to nedá všetko podrobne sem rozpísať pre nedostatok miesta. Hamba takým arogantným ľudom.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
seko301 Hodnotenia: 1Užitočné: 4
27.06.2017

Nechcelo sa mi veriť, že to tam može byť ako opisuje svoj problem p. Zubač, ale podobne som dopadol aj ja. Prvý den- čakanie cca hodinu a dnuka na prvej kontrole EK tiež cca hodinu na jednom mieste a výsledok nespôsobile a pýtam sa,že prečo....odpoved, lebo je to tak, vraj špinavý filter a klapka. Tak som vytočil servisaka čo sa mi o vozidlo stará nech mu povie čo treba spraviť. Potom ma poslal na druhú linku STK ktorú som absolvoval bez problemov. Tak som som išiel k servisákovy na odstranenie závad a reku OK. Druhý deň také isté čakanie arogancia predbiehanie čo prišli po mne a ked som už asi po dvoch hod. vošiel na prvú linku EK tak sa opýtal,že či som spravil to čo vravel a ja na to, že áno. A po chvíli vraví,že vozidlo je nespôsobile.Tak som sa opýtal,že v čom je problem a koľko to stojí, aby ten problem nebol.Opýtal som sa ešte raz a zas ticho.Tak sa ho pýtam,že prečo ma potom deň predtým poslal na druhú linku,ked som nesplnal požiadavky prvej? Odpoved len tak. AROGANTNE KLAMU

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Zubáč Hodnotenia: 2Užitočné: 4
07.12.2016

Ak nedáte mechanikom peniaze na viac najdu si aj také chyby ktoré ani nie sú napr: prelepia vám štítok VIN celkom z iného auta ako stalo aj mne a na opakovanej kontrole vás nechajú čakať všetky autá čo prídu po vás púšťajú do predu lebo asi dostali od ních naviac.Jadnoducho s´´je to zárobková činnosť tejto STK a vaľmi dobrá.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: STK ‑ stanice technickej kontroly Emisná kontrola
Pridať firmu Nahlásiť chybu