Hľadať firmu

Kontaktné údaje Ján Pallang - maliar

0905 257 454
Ján Pallang - maliar
Fedákova 34
841 02  Bratislava
Kontaktovať e-mailom

Maliarske a natieračské práce, stierkovanie (hladké, brúsené a štruktúrované), maľovanie zárubní, radiátorov, fasád a okenných rámov, dverí, stolov, stoličiek, nábytku, renovácie interiérov.

Fakturačné údaje Ján Pallang - maliar

Názov: Ján Pallang
Sídlo: Fedákova 34, 841 02  Bratislava-Dúbravka
IČO: 37124048

Hodnotenia Ján Pallang - maliar

Hodnotenia Ján Pallang - maliarPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Milan Hodnotenia: 1Užitočné: 0
22.11.2018

Odporučil mi ho známy a vôbec nemôžem súhlasiť ako je spomenuté nižšie. Prácu odviedol veľmi skvelú a z dohodnutého termínu 4 dni prácu dokončil už po 3 dňoch. Cena bola adekvátna dnešným pomerom nakoľko čo je dnes lacné?... Môžem, a vrelo odporúčam ďalej.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Fero Hodnotenia: 2Užitočné: 2
26.10.2015

Som si sice precital komentar od Slava, ale hovoril som si, ze vsak to nemoze byt take strasne, ved tazko dnes najst dobreho remeselnika. Ale tento pan je skutocne top nezodpovedny - vodil ma za nos tyzden: vyhovorky, klamstva a hlavne nedodrzane slovo. Radsej mu ani nevolajte, pripadne si dajte dobry pozor co vam slubi.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Slavomir Hodnotenia: 1Užitočné: 2
10.09.2015

Negatívna komunikácia, inými slovami hrozná ... Volal som mu každý deň, aby mi povedal či môže vymaľovať byt. Každý deň mi povedal (4x za sebou), aby som sa ozval na druhý deň alebo mi povedal že o 10 min sa ozve (samozrejme neozval) atd atd ... skr tiež jeden z tych poctivých remeselnikov s kvalitnym pristupom :-)))) PS Takze dajte si pozor na jeho keci, bohuzial nevie domysliet čo povie alebo slubuje čo nevie slubit (čo je ešte horšie).

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Maliari Pokladanie parkiet a plávajúcich podláh Pokladanie a obkladačstvo
Pridať firmu Nahlásiť chybu