Hľadať firmu

Kontaktné údaje Starožitnosti U KRÁĽA MATEJA

0905 745 773
Starožitnosti U KRÁĽA MATEJA
Sobotské nám. 1774/31
058 01  Poprad
Kontaktovať e-mailom

Ponuka obrazov, známok, starožitností. Sošky, plastiky, fotografie, technické kuriozity, taniere, sklo, keramika, porcelán.

Fakturačné údaje Starožitnosti U KRÁĽA MATEJA

Názov: DISSPO, s.r.o.
Sídlo: Sobotské nám. 46, 058 01  Poprad
IČO: 31721168
DIČ: 2020666769
IČ DPH: SK2020666769

Hodnotenia Starožitnosti U KRÁĽA MATEJA

Hodnotenia Starožitnosti U KRÁĽA MATEJAPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
katariana Hodnotenia: 1Užitočné: 3
01.09.2020

spišsska sobota - ako byvale centrum popradu je užasna. tým, že na začiatku námestia tu čeli kostol sv. juraja a na konci zase evanjelicky kostol samo o sebe hovori o pozitivnej energii, ktoru človek získa aj len posedením v prekrásnom starobylom parku. je tu mnozstvo hotelíkov, penzionov, každý svojský ale jedine jedno čo tu v strede fascinuje turistov je podtatranské muzeum a vedla neho starozitnictvo u krála mateja. ked som zašla za jeho dvere, tak možem kludne povedať, že som sa ocitla v minigalérii. myslou som sa prenesla do čias bývalych. Prečo toto starožitnictvo ma názov krála mateja. nuž bolo mi povedané, že v časoch minulych ked král matej korvín prechádza svojimi potulkami z madarska do polska, že v tomto dome prenocoval, o čom hovori aj pametna tabula na priečeli. dalej sa mi podarilo zistit, že sa v tomto dome narodil aj archit. ge. majunke a pred 75 rokmi tu spatrila svetlo sveta aj kat. rakoc. starostka hozelca z prvého porevol.obdobia. pookriete -pridte.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
vincent Hodnotenia: 1Užitočné: 6
21.01.2018

Prekrasná predajňa, v prekrásnom prostredi-centre Spišsskej Soboty - s úžasným tovarom. To proste treba vidieť.A ak tam vstúpiš, isto iste si odtial odnesieš vzácny starožitný kús tovaru. Doporučujem každému, kto pride do Tatier, nech sa tam zastavi. Naviac, otvoria aj mimo pracovnej doby. Stretnete sa tu zoči voči s prijemným personálom, ználym odbornosťou v čom koľvek čo ponúkaju. Vinco

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Starožitnosti Zberateľské predmety Filatelia
Pridať firmu Nahlásiť chybu