Hľadať firmu

Kontaktné údaje Cestovná kancelária a umelecká agentúra ELÁN

0903 607 537
0918 411 066
Cestovná kancelária a umelecká agentúra ELÁN
Markušova 7/273
040 11  Košice
Kontaktovať e-mailom

Cestovná kancelária - organizovanie zájazdov, letných detských rekreácií, škôl v prírode, školských výletov a lyžiarskych výcvikov. Organizovanie programov - oslavy, plesy, výročia firmy, párty.

Fakturačné údaje Cestovná kancelária a umelecká agentúra ELÁN

Názov: CESTOVNÁ KANCELÁRIA A UMELECKÁ AGENTÚRA ELÁN s.r.o.
Sídlo: Markušova 7/273, 040 11  Košice-Západ
IČO: 36213837
DIČ: 2020043278
IČ DPH: SK2020043278

Hodnotenia Cestovná kancelária a umelecká agentúra ELÁN

Hodnotenia Cestovná kancelária a umelecká agentúra ELÁNPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 29
katanor Hodnotenia: 29Užitočné: 1
22.05.2019

perfektna cestovna agentura, odporucame!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Lenka Hodnotenia: 1Užitočné: 1
05.05.2019

Cestovná kancelária a umelecká agentúra Elán je podľa môjho názoru jednou z najlepších cestovných kancelárií a umeleckých agentúr s akými som mala možnosť spolupracovať. Príjemný prístup zo strany personálu. Ako som uviedla mala som možnosť spolupracovať s touto agentúrou a som vďačná, že som aj doteraz ich malou súčasťou. Spolupráca je na profesionálnej a príjemnej úrovni. Personál vie vždy výjsť v ústrety za každých okolností. Ak sa mám vyjadriť k inej recenzii, tak v žiadnom prípade odmeny ako nemenovaná osoba napísala nie sú z výpredaja. Sú reálne kupované pár dní pred akciou či školou v prírode alebo táborom. Prajem CK a UA Elán, aby si tie nezmyselné negatívne recenzie nevšímali :).

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
heureka Hodnotenia: 1Užitočné: 0
31.12.2016

Aby nalakali zakaznika su schopni slubit hadam aj nemozne a az na samotnej akcii uvidite aku prehnanu sumu ste zaplatili za nekvalitne sluzby. Svojho casu to bola dobra cestovka, ale posledne roky sa celkova uroven poskytovanych sluzieb rapidne znizila. Nikdy viac u nich uz nic neobjename, viac krat sme sa popalili a stacilo.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
používateľ Hodnotenia: 1Užitočné: 2
29.05.2013

Naslubuju hory doly a pocas pobytu zistis ze odmeny su cudne vypredajove veci, veduci su pozbierani studenti bez praxe a zariadenia su na tak nizkej urovni, ze za cenu tabora mozem ist do takeho zariadenia v zahranici. Skoda, bola to kedysi dobra cestovka...

Užitočné?Áno
Reakcia firmy:

tak toto nie je vóbec pravda, patria medzi najlepších na trhu, tam nemóže byť vedúcim hocikto, už vóbec nie mladí a neskúsení, toto musela písať nejaká škodná. Ale to je nevýhoda internetu, že tu môže písať kadekto aj neprajníci, alebo rovno konkurencia. držte sa elánisti!!!! :)

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Detské tábory Dovolenka Detské tábory v zahraničí
Pridať firmu Nahlásiť chybu