Hľadať firmu

Kontaktné údaje Ing. Zdeněk Doležel - Vaše reality

0944 195 068
Ing. Zdeněk Doležel - Vaše reality
Murgašova 3
040 01  Košice
Kontaktovať e-mailom

Realitná kancelária - sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností v okolí Košíc a Prešova, poradenstvo v nehnuteľnostiach.

Fakturačné údaje Ing. Zdeněk Doležel - Vaše reality

Názov: Ing. Zdeněk Doležel - Vaše reality
Sídlo: Benadova 908/13, 040 22  Košice-Dargovských hrdinov
IČO: 44139691

Hodnotenia Ing. Zdeněk Doležel - Vaše reality

Hodnotenia Ing. Zdeněk Doležel - Vaše realityPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Peter Hodnotenia: 1Užitočné: 0
07.06.2022

Veľmi nám pán Doležel pomohol v riešení našej otázky kúpi bytu. Celý prístup bol veľmi profesionálny, všetko bolo zariadené a naša jediná povinnosť bola pozrieť sa na byty a vybrať si. Starostlivosť o klienta bola nadštandardná a prístup milý a ústretový.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 39
Dexter51 Hodnotenia: 39Užitočné: 1
18.06.2019

stretol som sa uz s ich maklerom a veru moc nadseny som nebol z jeho povyseneckeho pristupu. mali by sa nad sebou zamysliet a nerobit z ludi blaznov

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
lapar.martin Hodnotenia: 1Užitočné: 1
03.11.2016

Spolu s priateľkou sme sa rozhodli kúpiť náš prvý spoločný byt. Po skúsenostiach s inými realitnými agentmi a kanceláriami by sme radi vysoko vyzdvihli celý tím spoločnosti Vaše Reality Košice, osobitne pána makléra Martina Rusnáka a pána majiteľa Ing. Zdenka Doležela. PLUSY : + veľmi ústretový a profesionálny prístup + zrozumiteľne vypracované a vysvetlené zmluvy + transparentné podmienky a férové jednanie + komunikácia a rýchlosť celého procesu prevodu nehnuteľnosti + kompletný servis spojený s prevodom nehnuteľnosti MÍNUSY : - žiadne Vaše Reality Košice vrelo odporúčame všetkým, ktorí kupujú, alebo predávajú svoju nehnuteľnosť.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
presov.presov@zoznam.sk Hodnotenia: 1Užitočné: 3
13.07.2015

Dobry den, po skusenosti presov - p. I. Jancovic ... - nemam slov, aby makler rk mal take jednanie mal, myslel si, ze kupi za velmi lacno byt a neustale nukal rodine 5tisic zalohu, a k tomu uz chcel byt rekonstruovat a udajne ho slubil sestre, resp. svagrinej, ktoru rodina ani nevidela, nehovorila s nou a ta rychlost vo vybavovani uradnych veci za 1 den, napr. kataster, nemam nasa rodina slov ..., a to co si myslime, redsej nechceme tu ani napisat, vie ohodnotit druhych, ale ani o nom sa najlepsie nerozprava ...

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Byty Reality a realitné kancelárie Pozemky
Pridať firmu Nahlásiť chybu