Hľadať firmu

Kontaktné údaje Stavebné práce Milan Janík

0911 690 817
Stavebné práce Milan Janík
Partizánska 680/1
058 01  Poprad
Kontaktovať e-mailom

Poskytovanie služieb v oblasti stavebných prác - stavby rodinných domov na kľúč, prestavby bytových jadier, obklady, dlažby, voda, kúrenie, plyn, izolácie.

Fakturačné údaje Stavebné práce Milan Janík

Názov: Milan Janík
Sídlo: Partizánska 680/1, 058 01  Poprad
IČO: 41881362

Hodnotenia Stavebné práce Milan Janík

Hodnotenia Stavebné práce Milan JaníkPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
pedro Hodnotenia: 1Užitočné: 2
12.09.2018

Toto nieje firma, to je len jeden smiesny chlapik, ktory sa hra na stavbara.Nic co sa dohodne, nedodrzi, na zaciatok povie smiesnu cenu za m2, lenze k tomu drobnosti, vyspravky, komplikacie a podobne blbosti navysia cenu aj o 100percent. Ludi nema ziadnych, podla potreby zhana ,,fuskarov,, komunikacia: so psom lepsia, nedokaze sa dohodnut takmer na nicom, po rozbehnuti prerabky nieje ochotny vobec spolupracovat, komunikovat, nedviha telefon.Napisete mu email alebo sms? ozve sa po tyzdni a nadava, ze on nema cas na odpisovanie.Prvotriedny dement.Nikdy viac. a este nieco......stale bude tvrdit ze kopec materialu dal zo svojich zasob, pri nezhodach pri vyplacani, si jednoducho,,akoze,, zoberie svoj material naspät.....idiot

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Lea Hodnotenia: 1Užitočné: 5
18.10.2016

Klamár a zlodej!!! Klame, zavádza, prácu nedokončí a okráda Vás o peniaze...zlé spravená práca nie je schopný komunikovať jednoducho najhoršie "firma" ak sa to tak nazvať vôbec dá....nemá zamestnancov len zháňa ľudí a tí vôbec nevedia robiť!!!

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Domy na kľúč Rekonštrukcie a prestavby Pokladanie a obkladačstvo
Pridať firmu Nahlásiť chybu