Hľadať firmu

Kontaktné údaje Jaroslava Sitárová - JASPIS

0903 725 876
Jaroslava Sitárová - JASPIS
Poľný Kesov 208
951 15  Poľný Kesov
Kontaktovať e-mailom

Kurzy orientálneho tanca, osobné poradenstvo, organizácia prednášok a stretnutí. Predaj ručne robených náramkov a náhrdelníkov a kníh Jaspis. Masáže, organizovanie rekreačných pobytov, jazda na koni.

Fakturačné údaje Jaroslava Sitárová - JASPIS

Názov: Jaroslava Sitárová JASPIS
Sídlo: 208, 951 14  Poľný Kesov
IČO: 40495175

Hodnotenia Jaroslava Sitárová - JASPIS

Hodnotenia Jaroslava Sitárová - JASPISPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Tibor Hodnotenia: 1Užitočné: 5
26.07.2018

Skúsenosti ukazujú, že ak niekto nedokáže alebo nemôže pravdivo v nejakej veci vecne argumentovať, začne útočiť na osobu, ktorá danú vec prináša - namiesto vecného hodnotenia faktov prichádzajú osobné útoky. "Vaše skutky idú za vami" - tak sa to vraj hovorí a tak to aj je. Aké sú teda skutky JASPIS a celá ich podnikateľská činnosť? No je to niečo úžasné, že v dobe keď väčšina ľudí myslí iba na svoj prospech, tak oni dokážu venovať obrovské úsilie a čas na to, aby pomohli ľuďom stať sa lepšími. Obohatený je v skutočnosti každý človek, ktorý od nich po sprostredkovaní pomoci odchádza. Prijať za hodnotu protihodnotu - to je prísny Boží Zákon Vyrovnania - rovnováhy. Podľa mňa je práca robená zadarmo oveľa, oveľa "podozrivejšia"! :) Rozdiel medzi tým čo tu píše pán Sula a skutočnosťou je tak veľký, že som si takmer istý že sa len pomýlil a píše tu určite o niekom inom!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Karolína Sitárová Hodnotenia: 1Užitočné: 11
22.02.2017

Jediný, ktorý tu potrebuje navštíviť Liečebný ústav v Záluží, ste vy pán Sula. ;) Mimochodom by ma zaujímalo, odkiaľ máte informácie ohľadom našich vzťahov so susedmi. Láskavo sa nenavážajte do môjho otca, je to dobrý človek a robí veľké veci tak jak pre svoju rodinu, tak aj pre ostatných ľudí. Prajem pekný deň :)

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Pan Sula Hodnotenia: 1Užitočné: 5
01.09.2015

Cely ten cirkus menom JASPIS je pekny podvod - podla svojho slavne ucitela a usvedceneho podvodnika Kaspirovskeho - zneuziva prostoduchu cast obyvatelstva na vlastne obohatenie... Pan Sitar je jedno falosne a zakerne individum, ktory patri do ruk skutocnemu odbornikovi niekde v Liecebnom Ustave V. Zaluzie a nie ze on sam sa na nejakeho kvazi liecitela ide hrat... Je to chory az nebezpecny jedinec, svedci o tom cela jeho tzv. podnikatelska cinnost v obci P.Kesov resp. jeho vztahy so susedmi v celej obci...

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Tanečné kurzy Organizovanie spoločenských akcií Bižutéria
Pridať firmu Nahlásiť chybu