Hľadať firmu

Kontaktné údaje Radoslav Bley - Bley works

0911 530 344
Radoslav Bley - Bley works
Riečna 311/15
031 04  Liptovský Mikuláš
Kontaktovať e-mailom

Rekonštrukcia bytu, domu, kúpeľne, bytového jadra, interiér. Pokládka podláh, obkladanie a dlaždenie, montáž sadrokartónov.

Fakturačné údaje Radoslav Bley - Bley works

Názov: Radoslav Bley
Sídlo: Okoličné 311, 031 04  Liptovský Mikuláš
IČO: 41738381
DIČ: 1032242156

Hodnotenia Radoslav Bley - Bley works

Hodnotenia Radoslav Bley - Bley worksPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Beďo Hodnotenia: 1Užitočné: 0
20.02.2021

Super odvedená práca. vie poradiť odborne a je ústretový. ODPORÚČAM

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Ivka Hodnotenia: 1Užitočné: 1
21.08.2017

Perfektne odvedená práca, odporúčam

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
msbj Hodnotenia: 1Užitočné: 2
20.04.2015

Dobrý deň. Náhodou pozerám hodnotenia a nedá mi nereagovať na komentár pani SendeckaJ. Pán Bley v tej dobe bol zamestnanec p.Husku(Dobré Okno)ako ste napísali tak za Vaším problémom sa obráťte na osobu ktorá je za to zodpovedá. Záruka Vám už vypršala dávno a vy si po xxx rokoch spomeniete že nemáte revízne dvierka? Kto Vám dáva právo písať takéto komentáre? Ak ste tam chceli mať revízne dvierka, tak ste to mali pripomenúť počas rekonštrukcie, že ich tam chcete! A nie teraz po rokoch hanobíte meno firmy ktorá s tým nemá nič spoločné! To že sa Vám zapchal sifon určite nie je príjemné, ale správny vodár alebo inštalatér nepotrebuje dvierka pod vaničku aby sifon vyčistil! keď k Vám príde zapojiť novú práčku JOŽKO MRKVICKA a kúpili ste ju v nemenovanej predajni a po napr.10 rokoch sa pokazí, tak pôjdete za JOŽKOM, že vám ju zle namontoval alebo zapojil? Aj keď bol JOŽKO vtedy zamestnanec elektra?! Smiešne! Rozmýšľate čo píšete a nepoškodzuje meno firmy ktorá s Vašou reklamaciou nemá nič spoločné. S Pozdravom MŠ

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
SendeckaJ Hodnotenia: 1Užitočné: 0
17.12.2014

Dobrý deň priatelia! Využívam priestor na hodnotenie firmy - p.Radoslava Bleya - Rekonštrukcie bytov. Na zákazku mi vyhotovil na jeho návrh sprchovací kút s malou vaničkou a prístupovými schodmi. Po rokoch sa mi upchal odpad a po privolaní vodára, ktorý sa chcel dostať k odpadu, zistil, že nie sú prístupové dvierka k vaničkovej odpadovej rúre.Keďže je všetko obložené kachličkami, musím dať rozbúrať schodíky a dať zaviesť dvierka k odpadu. A je to zas nemalá investícia. Zavolala som p. Bleyovi, ktorého reakcia bola odmietavá niesť zodpovednosť za jeho nepodarok , nakoľko je už dávno po záručnej lehote , mám sa obrátiť s reklamáciou na jeho bývalého šéfa p.Húsku, ktorý bol jeho zamestnávateľom. Vraj on je zodpovedný za jeho prácu. Takže aj takíto sú remeselníci, ktorí sa nevedia postaviť k problému ich výsledkovej zmätkovej práce.Všetkým budúcim zákazníkom dávam na zváženie a ich slobodné rozhodnutie využiť služby tzv. firmy Radoslav Bley - Rekonštrukcie bytov. Moje hodnotenie je nulové.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Rekonštrukcie a prestavby Stavebné firmy Pokladanie dlažby
Pridať firmu Nahlásiť chybu