Hľadať firmu

Kontaktné údaje Reštaurácia Buddha brothers

0905 250 987
Reštaurácia Buddha brothers
Rybné Námestie 1
811 02  Bratislava
Kontaktovať e-mailom

Reštaurácia - ponuka rôznych druhov jedál, denného menu. Donáška jedál. Organizovanie spoločenských a firemných akcií.

Fakturačné údaje Reštaurácia Buddha brothers

Názov: Buddha brothers, s. r. o.
Sídlo: Šulekova 70, 811 03  Bratislava
IČO: 45671338
DIČ: 2023083194
IČ DPH: SK2023083194

Hodnotenia Reštaurácia Buddha brothers

Hodnotenia Reštaurácia Buddha brothersPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 3
babic2viliam Hodnotenia: 3Užitočné: 0
24.09.2014

konečne štýlová a dosť zaujímavá ponuka :-) a navyše cez Lyoness

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
používateľ Hodnotenia: 1Užitočné: 0
22.05.2014

Táto prevádzka poslednú dobu hodne upadla, zlatú éru zažívala kedysi.. Veľká škoda lebo presne toto je štandardný scenár väčšiny bratislavských podnikov.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
pietroo11 Hodnotenia: 1Užitočné: 0
10.12.2012

Zakúpil som voucher cez zlavomat.sk na pečenú pekingskú, chrumkavú kačicu, špeciálne plnenú a pečenú podľa čínskej receptúry v reštaurácii Buddha brothers v hoteli Danube. Porciu pre 2 osoby uvádzali ako 1/2 kačice. To, čo nám priniesli na stôl, nemalo nič spoločné s tým, čo popisovali v ich reklame. Kačica totálne prepečená, kosti zívali prázdnotou, vysušená. Mal som pocit, že ju pripravovali minimálne pred týždňom. Lokše boli tvrdé, gumené, nedali sa takmer prekrojiť. Všetko bolo nie vlažné, ale studené. Vedúci prevádzky, ktorý sa prišiel opýtať, ako sme spokojní, zmizol po pár vetách so mnou a následne, keď som chcel s ním ešte hovoriť, nemohol prísť, nakoľko mal údajne súrnu prácu!!! Všetkým nám bolo jasné, že prečo... Garantujem vám, že v poslednej, zafajčenej bratislavskej putike by ste dostali niekoľko násobne kvalitnejšiu porciu ako v reštaurácii Buddha Brothers. A táto nami vysnívaná " chrumkavá, pečená, pekingská kačica, ak sa to dá tak vôbec nazvať, stála nás aj v zlavomate nemalý peniaz. Skôr my by sme si zaslúžili finančnú odmenu za to, čo sme zjedli. Takže v tejto reštaurácii sme boli v jeden deň 2krát ( prvý a poslednýkrát ). Ak však máte chuť a odvahu pochutnať si niekedy na spomínanej pečenej kačici a presvedčiť sa o kvalite slovenskej, či čínskej gasrtonómii, a pokaziť si celý víkendový deň,skúste navštíviť vyššie uvedenú bratislavskú reštauráciu. Hanba!!!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 3
azetka Hodnotenia: 3Užitočné: 0
06.11.2012

Boli sme v Buddha brothers na pečenej kačke s lokšami, kačka v pohode, aj keď bola dosť mastna, ale lokše totálne gumovité, tvrdé, nejedlé, príloha - zopár slížikov uhorky a nakrájaná kapusta - úplne suché, ničím neochutené. Nápoje - domáci zelený a čierny čaj vcelku lahodný, trochu prisladký, capuccino s kokosovým mliekom - fakt lahôdka, toto odporúčam všetkým ako jediný produkt z celého obeda. Takže nabudúce tam už pôjdeme len na capuccino. A ešte na záver - nikto sa nás po obede nespýtal, či sme boli spokojní, či nám chutilo - asi vedeli, prečo :)

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Reštaurácie a stravovanie Reštaurácie Donášková služba
Pridať firmu Nahlásiť chybu