Hľadať firmu

Kontaktné údaje Tesco SM, Rajec

Tesco SM, Rajec
Smreková 174/8
015 01  Rajec

Finančné služby. Hypermarkety, obchodné domy a nákupné centrá TESCO po celej Slovenskej republike. Sortiment rôznych druhov tovarov a služieb. Vernostný program ClubCard.

Otváracie hodiny Tesco SM, Rajec

Pondelok - piatok:
06:00 - 22:00
Sobota:
06:00 - 22:00
Nedeľa:
06:00 - 22:00

Fakturačné údaje Tesco SM, Rajec

Názov: TESCO STORES SR, a.s.
Sídlo: Kamenné nám. 1/A, 815 61  Bratislava
IČO: 31321828
DIČ: 2020301140
IČ DPH: SK2020301140

Hodnotenia Tesco SM, Rajec

Hodnotenia Tesco SM, RajecPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 2
Mario Hodnotenia: 2Užitočné: 1
17.06.2017

mozete prosim Vas tej nechutne spotnej pani predavacke ktora vzdy neuveritelne nechutnym sposobom zasmradi celu predajnu povedat ze existuju dezodoranty? to v dnesnej dobe naozaj nieje normalne aby takto nechutne niekto smrdel, dnes ma normalne rozbolela pocas blokovania hlava, toto je naozaj extrem

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
používateľ Hodnotenia: 1Užitočné: 3
16.06.2013

Ja by som chcel reagovať na nový trend samoobslužných pokladní, ktoré nedávno namontovali aj v Tesco Rajec. S pozorovaní pri nákupe sledujem, že o ne ľudia nemajú záujem a tak ako ja uprednostňujú klasické pokladne s predavačkou. Keďže vedenie tesco vidí, ako sa dosť vysoká investícia do zakúpenia zariadení minula účinkom, a že ľudia nie sú ´´ovečky´´ ako predpokladali, som sa dnes stretol so skutočnosťou, že pri nákupe boli všetky klasické pokladne zatvorené a bola otvorená jedine samoobslužná pokladňa. Klamal by som keby som tvrdil, že som túto skutočnosť neočakával. Celú vec beriem ako chabý krok vedenia, aby ľudí doslova ´´prinútil´´ používať samoobslužné pokladne. Ja som odporcom samoobslužných pokladní. A asi ani samotné predavačky netušia alebo si to nechcú pripustiť, kam tento trend smeruje, keď tak ochotne ´´vábia´´ ľudí ku tímto pokladniam. Skončí to asi tak, že všetky pokladne budú len samoobslužné, tesco ušetrí na mzdách milióny a predavačky budú na úrade práce alebo umývať v tescu podlahy a ich deti nebudú mať čo jesť! Ešte chcem podotknúť, že ak sa situácia so zavretými pokladňami bude opakovať častejšie, prestanem v tescu nakupovať a prejdem ku konkurencii. Prajem pekný deň.

Užitočné?Áno
Reakcia firmy retep87:

Neviem ako v Rajci, ale napriklad v Ziline je o tieto pokladnice velky zaujem, napriklad rano ked si ludia potrebuju len rychlo kupit ranajky. Ja sam mam naopak tieto pokladnice ovela radsej ako klasicke. Napriklad z toho dovodu, ze pri nich nenatrafim na predavacky, ktore maju momentalne "svoje dni" a vrcia jak rotvajler, ked mu vezmete kost z papule, alebo na nejakeho *** brigadnika, co sa miesto blokovania nakupu vykecava s *** SBSkarom, popripade sa 2 minuty pokusa (zvacsa neuspesne) zratat rozky v sacku. Takisto si nakup ukladam sam a nejake nemehlo to tam nehadze krizom krazom. Okrem toho tam nehrozi, ze mi "nechtiac" nieco zle nablokuje. Navyse, pri samoobsluznej pokladnici za mnou nikdy nestoji nejaky ***, ktory do mna furt zozadu bucha ako pomateny. A preto som rad, ze Tesco zaviedlo samoobsluzne pokladnice a privital by som, keby ich zaviedli vo vsetkych prevadzkach a aj dalsie obchody.

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Obchodné domy a nákupné centrá Financie a bankové služby Pôžičky a úvery
Pridať firmu Nahlásiť chybu