Hľadať firmu

Kontaktné údaje Directreal MM, Lučenec

0905 355 069
Directreal MM, Lučenec
Železničná 40
984 01  Lučenec
Kontaktovať e-mailom

Realitná kancelária. Predaj a prenájom domov, bytov, pozemkov a nebytových priestorov.

Fakturačné údaje Directreal MM, Lučenec

Názov: Direct Real, spol. s r.o.
Sídlo: Žitná 1, 831 06  Bratislava
IČO: 36739448
DIČ: 2022323952
IČ DPH: SK2022323952

Hodnotenia Directreal MM, Lučenec

Hodnotenia Directreal MM, LučenecPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 2
Maria Hodnotenia: 2Užitočné: 0
11.12.2022

Zijem v zahranici a zverila som na odporucanie tuto realitnu kancelariu s predajom mojho bytu v Lucenci.Pri mojom vybere som zohladnila aj skutocnost, ze pani Mg.Mozeova je povolanim pravnicka.Od zaciatku az po predaj sme mali dobry kontakt a som bola o podstatnych veciach vzdy informovana.Behom dvoch mesiacov sa byt hladko predal, iba na konci bolo potrabne prist osobne.Jej dcera, pani Hamornikova jedna v kazdom ohlade vysoko profesionalne.Tuto realitnu kancelariu mozem kazdemu len odporucat.Dakujem vsetkym za tuto vysoko profesionalnu pracu!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
K.Kováčová Hodnotenia: 1Užitočné: 0
30.09.2020

Vysoko hodnotím profesionálny prístup p. M.Mozea ml. pri predaji nášej nehnuteľnosti. Keď sme sa obrátili na Dicerctreal , odpadli nám starosti chodiť na obhliadky so záujemcami o túto nehnuteľnosť. Kancelária tiež vybavila všetke náležitosti potrebné pri predaji a prevode nehnuteľnosti .Ešte raz , srdečná vďaka a všetko dobré !Určite tieto služby odporúčam!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
M.Kühn Hodnotenia: 1Užitočné: 0
18.12.2017

Touto cestou sa Vám chcem poďakovať ako skvelému realitnému maklérovi za profesionálnu prácu pri predaji mojej, nehnuteľnosti. V prvom rade by som chcela oceniť Vašu ochotu pri realizácii všetkých náležitosti týkajúcich sa predaji a prevodu nehnuteľnosti. Oceňujem taktiež Vašu zodpovednosť a serióznosť a zabezpečenie prevodu nehnuteľnosti bez komplikácií až do úspešného konca. Ceníme si aktívny a osobný prístup pani Mag.Mozeovej . Predaj bol úspešný a určite chcem makléra a kanceláriu odporučiť aj ostatným

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Pozemky Reality a realitné kancelárie Domy, byty a chaty
Pridať firmu Nahlásiť chybu