Hľadať firmu

Kontaktné údaje Ing. Adriana Darášová - AVU

0903 761 645
Ing. Adriana Darášová - AVU
Lesná 1832
900 31  Stupava
Kontaktovať e-mailom

Výber úveru na bývanie, stavebné sporenie, hypotekárne úvery, spotrebné úvery, konzultácie. Finančné a úverové poradenstvo.

Fakturačné údaje Ing. Adriana Darášová - AVU

Názov: Ing. Adriana Darášová - AVU
Sídlo: Lesná 1832/32, 900 31  Stupava
IČO: 40158241

Hodnotenia Ing. Adriana Darášová - AVU

Hodnotenia Ing. Adriana Darášová - AVUPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Matúš Hodnotenia: 1Užitočné: 0
15.03.2020

Veľká profesionalita zo strany pani Darášovej. Od obhliadky až po prevzatie môjho bytu. Pri obhliadke vedela všetko o nehnuteľnosti, susedoch aj o priľahlej lokalite. Pomohla mi vyriešiť problémy, ktoré boli v mojej minulej banke a zrealizovať hypotéku. Odporúčam každému, kto chce mať istotu, že v prípade menších problémov budú rýchlo vyriešené.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Tomas Bohac Hodnotenia: 1Užitočné: 0
09.02.2020

Vďaka pani Darašovej sme si mohli kupit nas vysnivany domcek, co bolo v celku dost komplikovane. Pomohla nam vybavit vsetky papiere k nadobudnutiu nehnutelnosti od hypoteky po spotrebak ako aj komunikaciu s developerom a to v kratkom casovom rozmedzi, dokonca za super podmienok. V pripade, ze ste dvaja a uchadzajuci sa o kupu nehnutelnosti a zvazujete hypoteku, vrelo odporucam kontaktovat pani Ing. Darasovu. Je velmi flexibilna a napomocna. Povazujem ju za experta v tomto odvetvi.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Chiara Hodnotenia: 1Užitočné: 2
13.11.2019

Veľká spokojnosť, môžem hodnotiť len tým najlepším hodnotením. V krátkej dobe zrealizovanie náročného hypotekárneho úveru. Pomoc pri kúpe nehnuteľnosti a poradenstvo. Úver máme už 2 roky a sme nadmieru spokojný. Pokiaľ budeme uvažovať nad refinancovaním, kupov inej nehnuteľnosti alebo inými službami čo pani Darášová ponúka obrátime sa jedine na ňu. Odporúčené všetkým kamarátom a všetci môžu hodnotiť len pozitívne.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Luboš Auda Hodnotenia: 1Užitočné: 9
07.10.2019

Varovanie!!! Kohokoľvek, kto by uvažoval nad využitím služieb p. Darášovej dopredu výrazne varujem! Je to podvodníčka! Pri kúpe nehnuteľnosti, ktorú sprostredkovávala nám narobila obrovské problémy, ktoré riešime dodnes a stoja nás veľké úsilie a finančné prostriedky. Ihneď pri vzniku problému, sa odmlčala a robí tak dodnes. Táto osoba je vrcholom bezcharakternosti a alibizmu.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Sprostredkovanie úverov Financie a bankové služby Finančné poradenstvo
Pridať firmu Nahlásiť chybu