Hľadať firmu
Dnes:  09:00 - 18:00 OTVORENÉ
Hodnotiť firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje Mountfield SK, s.r.o., Rožňavská, Bratislava

02 / 492 060 11
02 / 492 060 12
Mountfield SK, s.r.o., Rožňavská, Bratislava
Rožňavská 1
831 04  Bratislava
Kontaktovať e-mailom

Predaj a servis záhradnej techniky - kosačky, traktory, čerpadlá, záhradný nábytok, hojdačky, slnečníky, grily, náradie, hnojivá, osivá, oleje, mazivá, plastové bandasky, závlahy, stavanie bazénov.

Otváracie hodiny Mountfield SK, s.r.o., Rožňavská, Bratislava

Pondelok - piatok:
09:00 - 18:00 Otvorené
Sobota:
09:00 - 17:00
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje Mountfield SK, s.r.o., Rožňavská, Bratislava

Názov: Mountfield SK, s.r.o.
Sídlo: Kollárova 85, 036 01  Martin
IČO: 36377147
DIČ: 2020119002
IČ DPH: SK2020119002

Hodnotenia Mountfield SK, s.r.o., Rožňavská, Bratislava

Hodnotenia Mountfield SK, s.r.o., Rožňavská, BratislavaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Monika B. Hodnotenia: 1Užitočné: 0
09.04.2021

Kupovali sme kosačku cez eShop vyše mesiaca dozadu, požiadali sme o vrátenie peňazí, pretože nikto nevie, kde sa kosačka nachádza, vraj ju stratila dodacia spoločnosť. Už dva týždne sa spájam s pracovníkmi na infolinke, tí nič nevedia. Všetci sú úplne mimo. Neviem či to mám brať ako krádež alebo len neochotu pracovníkov niečo vyriešiť. Aliexpress je viac dôveryhodnejší ako vy tu celý ako ste.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Michal Harňak Hodnotenia: 2Užitočné: 1
13.08.2020

Kúpil som si tam kosačku za 694€. Zlacnená z 1200€. Už komédia pri kúpe. Predávač mimo, nevie čo ponúka. Kosačka sa kúpila, celú mi ju mali pripraviť, tak som ju tam nechal do druhého dňa. Deň na to som ju vyzdvihol, naložil do auta a odviezol na chalupu. Nalial benzín naštartoval a po 15minútach vypol. Odtrhnuté kolíky unášač nožov. Pripomínam: pozemok rovný, bez kameňov, bez hrbolov! Len vyššia tráva. Proste to neunieslo tlak a utrhlo sa to. Po 20dňoch sa mi vyjdarili, že mi peniaze nevrátia, s tým som aj rátal a že za servis mám ešte platiť 20€. Že tam našli hlinu a že to som ja spôsobil. To že je to celé z hliníka, nekvalitné to si nepriznajú. Obhajujú si svojho servisáka, svojích zamestnancov. Ľudia sú Top, len keď potrebuju predať svojím pofidérnym spôsobom. Nikdy viac, radšej si kúpim Alko, Husquarnu alebo čokoľvek iné, keby aj v Hornbachu. Hlavne cez internet - do 14dní vrátenie výrobku bez udania dôvodu. V mountfielde Vám nikdy nič nevrátia a vybavená reklamácia 1 z 10.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Peter M. Hodnotenia: 1Užitočné: 0
09.06.2017

Dobrý deň! V rámci akcie na nafukovacie bazény som jeden zakúpil.Po sprevádzkovaní som zistil, že trvale tečie čerpadlo filtrácie. V obchode ma nasmerovali do servisu, kde po vysvetlení problému mi servisný technik oznámil, že ma o stave reklamácie budú informovať sms - kou, pričom termín nebol ochotný udať. Následne som sa teda pýtal, že ako mám ďalej používať výrobok keďže je sezóna a podľa návodu má byť bazén aspoň hodinu denne filtrovaný. Odpoveď bola, že na sklde čerpadlo nie je, bude ho potreba objednať a na otázku trvania dodávky som dostal odpoveď, že to môže yť týždeň, dva, tri prípadne mesiac a ďalej sa so mnou nebavil. Následne som sa vybral do predajne, kde som hľadal vedúceho, čo mi ochotný predavač zabezpečil. Po objasnení problému som dostal druhé čerpadlo bez akýchkoľvek ďaľších obštrukcií. Týmto by som chcel poďakovať pracovníkovi predajne za ústretový a konštruktívny prístup, Naviac musím podotknúť, že v predajni som sa stretol vždy s ochotným prístupom.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Záhradná technika Bazény Kosačky
Pridať firmu Nahlásiť chybu