Hľadať firmu
Dnes:  08:00 - 20:00 OTVORENÉ
Hodnotiť firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje OBI, Trenčín

0850 850 100
OBI, Trenčín
Ku Štvrtiam 7030
911 01  Trenčín
Kontaktovať e-mailom

Obchod pre remeselníkov a domácich majstrov zameraný na dom, byt, záhradu a náradie.

Otváracie hodiny OBI, Trenčín

Pondelok - piatok:
08:00 - 20:00 Otvorené
Sobota:
08:00 - 20:00
Nedeľa:
08:00 - 20:00

Fakturačné údaje OBI, Trenčín

Názov: OBI Slovakia s.r.o.
Sídlo: Hodonínska 25, 841 03  Bratislava-Lamač
IČO: 48258946
DIČ: 2120131651
IČ DPH: SK2120131651

Hodnotenia OBI, Trenčín

Hodnotenia OBI, TrenčínPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Zuzana Hodnotenia: 1Užitočné: 0
29.01.2023

Hrozná neochota predavača. Na otázky ledva odpovedal, nie to aby mi požadovaný tovar išiel ukázať. Tam v regály si nájdite. Odpoveď na jednotku. Ale hlavne, že nezdvihol hlavu od mobilu počas celého rozhovoru. Odchádzala som bez nákupu.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Gevura Hodnotenia: 2Užitočné: 9
23.02.2018

Ospravedlňujem sa všetkým predavačkám a predavačom, ktorých som obťažovala svojimi otázkami ohľadne náterových hmôt, rezania OSB dosiek a vôbec služieb, tovarov. Chodím po celom Slovensku a OBI navštevujem cca každý druhý mesiac, ale zamestnanci v TN sú buď slabomyseľní, alebo neskutočne drzí a trvá to už dobre rok, čo si vždy v aute potom nadávam do hlupákov, že som tam zas išla. Zo svojej poslednej návštevy som tak znechutená, že ma tam už nikto nedostane! Pracujem ako robotníčka, ale základy slušného správania považujem za samozrejmosť, lenže tu platí: "vyber si, zaplať a vypadni". Menovať nikoho nebudem, načo, ale negarantujem, že oné mená neposuniem prvému človeku, ktorý sa mi posťažuje. Iba pozitívum na záver - predavač z tapiet a lepiacich fólií by si mal hľadať iné zamestnanie, lebo jeho profi prístup a slušnosť podráždený zákazník, bohužiaľ, neocení.. Jemu ďakujem. Inak, kartička OBI slúži lepšie než doteraz, čistím ňou steny akvárka. Trochu drahé, ale čo už.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 4
Campanula Carpatica Hodnotenia: 4Užitočné: 7
06.10.2017

Vystaveny material (posledny kus) bol vadny. Kedze by som to bola potrebovala, bola by som to kupila -ale samozrejme nie za plnu cenu. Spytala som sa veduceho, ci by cenu znizil, potom si to kupim. Neadekvatna, neslusna odpoved: "My nejsme v Turecku!" Mozno, ze sa v Ceskej Republike takto drzo jedna so zakaznikmi. Ja som zila 50 rokov v cudzine, tam bolo jednanie o cenu vadnych produktov bezne a slusna odpoved samozrejma. Nemusim snad hovorit, ze som potom vobec nic nekupila a do OBI Slovensko zu nikdy nepojdem, ale do SEKA. Staznost na socialne nekompetentneho, drzeho veduceho pojde na centralu do Bratislavy.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Zdeno Hodnotenia: 2Užitočné: 3
11.05.2017

Dnes som navštívil predajňu obi,aby som kúpil solarne lampy (25cm) ,podla letáku. Včera ich nemali a dnes tiež nie,hoci v akciovom letaku mali vyť. Ešte viac ma zaujal postoj zamestnancov na informaciach. Jedna pracovnicka vybavovala stranku a ostatný traja sa tvarili,ze o niecom dôležitom diskutujú. Chvilku som ich nechal. Potom slusne poprial pekný den. Nič. V obi sa predsa nezdraví. Druhý pokus so želanim pekného dňa. Zabralo. Rozisli sa a každý mal naponáhlo. Takže ani neviem čo bolo s kampami. Obratim sa na soi,snad to zistia

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Obchodné domy a nákupné centrá Okná, dvere a žalúzie Solárne systémy
Pridať firmu Nahlásiť chybu