Hľadať firmu
Dnes:  nonstop OTVORENÉ
Hodnotiť firmu

Kontaktné údaje Záložňa BREVA, Trnava

033 / 593 66 06
Záložňa BREVA, Trnava
Hlavná 11
917 01  Trnava

Výkup a predaj zlata. Úlomky zlatých mincí a predmety zo striebra, predaj nevyzdvihnutých šperkov. Aukcie zlatých a strieborných tehál.

Otváracie hodiny Záložňa BREVA, Trnava

Pondelok - piatok:
nonstop Otvorené
Sobota:
nonstop
Nedeľa:
nonstop

Fakturačné údaje Záložňa BREVA, Trnava

Názov: Ľubomír Žolčák - ŽOLÍK
Sídlo: Ul.kpt.Nálepku 5, 080 01  Prešov
IČO: 37643703

Hodnotenia Záložňa BREVA, Trnava

Hodnotenia Záložňa BREVA, TrnavaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Števo Hodnotenia: 1Užitočné: 2
24.05.2022

Nespokojnosť raz mi ponúkli za mobil 108 eúr eúr a o 4 dní mi zas ponúkajú 80 eúr,a keď sa opýtam prečo. Tak zamestnankyňa je ticho a nevie odpovedať prečo zamestnanci sú není schopný odpovedať

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Igor lattak Hodnotenia: 1Užitočné: 12
06.06.2017

Zial mam velmi zlu skusenost a to hlavne s jednou zamestnankinou.zarazilo ma ze nausnice ktore boli v kope zapate mi chcela zalozi t ako zlomkove zlato aj napriek tomu ze boli kupovane vo vasej predajni.zo zakona musi byt zakaznik informovani za aku sumu zakladate zkato.u vas v trnave je cedula s napisom vykup zlata 171€.ak sa opitate za ake zlato tak to sa nedozviete.vcera moj muz boj zakladat 6g zlata a ponukali mu za to smiesnu sumu 112€.ked si otvoril na zamestnankinu hubu tak to zrazu bolo 142,30€.mam v umysle na vasu pobocku poslat kontrolu lebo aj v zalozni plati zakon o ochrane spotrebitela.hamba je na vasej hlave pan majitel lebo su to vasi zamestnanci.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
majuska852 Hodnotenia: 2Užitočné: 23
29.08.2014

Dobré ránko!som vaša stála klietka,či z kúpou zlata,alebo založením,no môžem len toľko okomentovať,verím,že by som nebola jediná v meste Trnava ak by ste urobili anketu,že sú Vaše zamestnankyňe,veľmi nepríjemné,neochotné,zopár krát sa mi stalo,že v 1.deň som napr:založíla u Vás kupované zlaté naušnice,ktoré som potrebovala založiť,za 2hodiny,rovnaký deň tie isté naušnice za ktoré mi požičajú trebars 90 e o hodinu ich vyberiem v ten danný deň,za hod.ich znovu zaaložím a požičajú mi o 20e viac,ked sa pýtam že prečo pred hodinou som mala viac potom menej tak odpoved znie že vo vašej záložni sa cena na zlato meni každú pol.hodinu,a potom pošlem kamarátku stými istými naušnicamiu,rovnaký deň a jej požičajú o 30e viac prečo?

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Záložne
Pridať firmu Nahlásiť chybu