Hľadať firmu
Dnes:  06:00 - 19:00 OTVORENÉ
Hodnotiť firmu

Kontaktné údaje COOP Jednota Trnava, Madunice

0915 841 564
COOP Jednota Trnava, Madunice
Školská 2
922 42  Madunice

Sieť predajní Coop Jednota. Maloobchodný predaj potravín, ovocia, zeleniny, nápojov, cukroviniek, mäsových a mliečnych výrobkov.

Otváracie hodiny COOP Jednota Trnava, Madunice

Pondelok - piatok:
06:00 - 19:00 Otvorené
Sobota:
06:30 - 12:00
Nedeľa:
zatvorené

Hodnotenia COOP Jednota Trnava, Madunice

Hodnotenia COOP Jednota Trnava, MadunicePridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
timecreate Hodnotenia: 1Užitočné: 0
19.06.2017

neviem, či toto nie je jednostranný názor po náhodnej nezhode alebo vstávaní ľavou nohou, ja mám skúsenosť so serióznym prístupom kolektívu predajne, i keď tresku exkluziv som nezháňal. Keď som si všimol prácu predavačiek, nemajú to jednoduché a obstáť pri zaistení všetkých položiek tovaru - tak aby sa to minulo akurát, nie je vždy možné, a to nikde. Hodne sa v poslednom čase hovorí o plytvaní potravinami - a vracať nadbytočné potraviny (pokiaľ je to umožnené) alebo ich dávať do odpadu a smetí padne potom čoveku občas naozaj ľúto. Nehovoriac už o rentabilnosti a cenách ktoré sú tým ovplyvnené.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
ivana Hodnotenia: 1Užitočné: 4
07.08.2015

neskutočne, skoro ako za komunizmu, ked chcete nekrajany chlebik tak musite stavať rano o 06,00 lebo o deviatej už neni, a toustovy chlebik to pridu asi len dva tak tie nepoznam, a tak je to tu so všetkym napr kofolou, treskou exkloziv, a rybie prsty tak tie tu nie su už asi dva mesiace, ale ved to musi niekde svietiť na skladovych kartach že to nemaju, ale ja ich chapem na čo vykladať tri palety, ked možme len jednu, alebo že by to bola neschopna veduca...

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Coop Jednota
Pridať firmu Nahlásiť chybu