Zatvoriť fotogalériu
galeria zatvorit
Späť na článok Späť na článok
🏞 Fotogaléria

Takmer nikto ich nezbiera, pretože vyzerajú ako zhnité kuriatká. V skutočnosti sú lahôdkou

Zdieľať
Lievik trúbkovitý po usušení získa ešte výraznejšiu arómu – stačí ich pridať do ragú či rizota a jedlo dostane gurmánsky rozmer.
Lievik trúbkovitý po usušení získa ešte výraznejšiu arómu – stačí ich pridať do ragú či rizota a jedlo dostane gurmánsky rozmer.
Zdroj: shutterstock/Francisco Martinez Lanzas
Čerstvo nazbierané lieviky trúbkovité v košíku dokazujú, že aj nenápadné huby môžu byť v kuchyni skutočnou lahôdkou.
Čerstvo nazbierané lieviky trúbkovité v košíku dokazujú, že aj nenápadné huby môžu byť v kuchyni skutočnou lahôdkou.
Zdroj: shutterstock/Monique Pouzet
Autor článku: slovazeny.sk
Autor článku: slovazeny.sk
Zdroj: slovazeny.sk
Zdieľať
ringier-icon
© 2010 - 2025 Ringier Slovakia Communities s.r.o.
Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Vyrobené s love-icon láskou v Žiline