Hľadať firmu
Dnes:  08:00 - 21:00 OTVORENÉ
Hodnotiť firmu

Kontaktné údaje Julius Meinl - Tesco Zlaté Piesky

0902 229 189
Julius Meinl - Tesco Zlaté Piesky
Cesta na Senec 2/A
821 04  Bratislava
Tesco
Kontaktovať e-mailom

Kaviareň - káva, zákusky, alkoholické i nealkoholické nápoje, letné limonády, rôzne druhy zmrzlinových pohárov, horúcej čokolády, belgické wafle.

Otváracie hodiny Julius Meinl - Tesco Zlaté Piesky

Pondelok - piatok:
08:00 - 21:00 Otvorené
Sobota:
09:00 - 21:00
Nedeľa:
09:00 - 21:00

Hodnotenia Julius Meinl - Tesco Zlaté Piesky

Hodnotenia Julius Meinl - Tesco Zlaté PieskyPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
M+H Hodnotenia: 1Užitočné: 0
02.10.2022

Obrovské sklamanie! Podľa nápojového lístka mali mať v ponuke horúcu čokoládu bielu/mliečnu/horkú a šľahačka za doplatok. Realita "máme len mliečnu čokoládu a môžem vám dať na ňu tak šľahačku", vravíme si ok, tak dáme si mliečnu so šľahačkou. Sklamanie ešte len prichádza. Cena čistej čokolády 3,45€ (množstvo - kávová šálka) + cena šľahačky. Reálne však nešlo o čokoládu, ale skôr o zaliaty a nerozpustený "pudingový" prášok. Neuveriteľné, úplne odfláknutá príprava. Horúca čokoláda z akéhokoľvek automatu vyzerá a chutí lepšie. Na obrázku vyzerala táto horúca čokoláda hustá, ale v realite to bola len zafarbená voda, v ktorej plávali kusy prášku. Keby si dáme doma kakao, tak je to 100x lepšie. Bolo by na zváženie, aby horúcu čokoládu radšej ani neponúkali, lebo takto kazí len svetovo známe meno kaviarne. My sme boli v tomto podniku určite naposledy!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Nela Hodnotenia: 1Užitočné: 1
27.08.2017

yše hodiny sme čakali na jeden hamandeggs, wafle a jablkovú šťavu. Po hodine keď sme čašníčku znova poprosili aspoň o tú šťavu doniesla aj tak džús.... Po hodine a štvrť sme dopili kávu a citronádu, čo doniesla prvých 10 minút a objednávku jedla sme zrušili. Keď sme šli do vnútra nás čašníčka vyhnala so slovami ,,Choďte von,nezavadzajte tu"... nepríjemná, unudená, ešte nás aj určite ,,omylom" obliala, keď sme sa začali pred ňou sťažovať. Zahraničných hostí obslúžila ihneď ;) Takýto prístup som ešte nezažila. Keď sme platili sme sa spýtali, či sa bežne čaká na jedlo hodinu a štvrť a dostala sa nám arogantná odpoveď ,, Ja tu len obsluhujem, ja to nevarím..." Už nikdy viac !!!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
laura Hodnotenia: 1Užitočné: 0
07.07.2016

Otras obsluha..uz nie raz spomalene casnicky

Užitočné?Áno


Hodnotení: 4
leo3232 Hodnotenia: 4Užitočné: 0
30.09.2014

Výborne capucino.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Kaviarne Zmrzlina Cukrárne
Pridať firmu Nahlásiť chybu