Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje Penzión Pagy reštaurácia

041 / 202 89 01
0948 711 173
Penzión Pagy reštaurácia
Družstevná 76
013 23  Višňové
Kontaktovať e-mailom

Ponuka a rozvoz denného menu, pizze a rôznych druhov jedál - polievky, ryby, hydina, bravčové mäso, bezmäsité jedlá, cestoviny, šaláty, dezerty. Možnosť organizovania firemných akcií, rodinných osláv.

Fakturačné údaje Penzión Pagy reštaurácia

Názov: ALUBIZ, s. r. o.
Sídlo: Družstevná 76, 013 23  Višňové
IČO: 47027321
DIČ: 2023712790

Hodnotenia Penzión Pagy reštaurácia

Hodnotenia Penzión Pagy reštauráciaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 2
Andrej Hodnotenia: 2Užitočné: 2
18.03.2016

Upozrňujem, aby si ľudia dávali pozor na túto reštauráciu. Mäso ktoré podávajú chutí ako po 5 rokov po expirácií, niečo tak nechutné ste ešte v živote nejedli. Ako čerešničku na torte dostanete arogantnú servírku ktorá bude po Vás vyziapovať že ona osobne ochutnala a veľmi jej chutilo, a že vám to naúčtuje, a myslí to vážne. Pizza bola dobrá. Ale každému čo si váži svoje tráviace ústrojenstvo odporúčam veľkým oblúkom obchádzať toto stravovacie zariadenie, teda ak sa to vôbec dá tak nazvať. Za to čo mi naservírovali by si nezaslúžili ani tú jednu hviezdičku. Ani jednu jedinú. Na druhej strane je tam bežným zvykom, že ľudia vracajú jedlá kuchárovi. Skutočne niečo hrozné.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 4
Andrea G. Hodnotenia: 4Užitočné: 5
01.07.2015

Objednávku pizze po 3 telefonátoch a dvoch hodinách čakania som zrušila. Veľmi arogantný rozvozca , citujem z vypočutého telefonátu "predsa nebude kvôli nejakej jednej zákazníčke chodiť, pôjde, keď bude mať rozvážať do mesta " . Otrasný prístup, neseriózne jednanie so zákazníkom, v žiadnom prípade neodporúčam, hodnotenie veeeeľmi slabé.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Reštaurácie a stravovanie Reštaurácie Donášková služba
Pridať firmu Nahlásiť chybu