Hľadať firmu

Kontaktné údaje Sk-biovea.sk

0903 695 713
Sk-biovea.sk
J. Fándlyho 751/9
971 01  Prievidza
Kontaktovať e-mailom

Internetový predaj prírodných výživových doplnkov.

Fakturačné údaje Sk-biovea.sk

Názov: Jarmila Dubinová
Sídlo: J. Fándlyho 751/9, 971 01  Prievidza
IČO: 37012720
DIČ: 1039740735

Hodnotenia Sk-biovea.sk

Hodnotenia Sk-biovea.skPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Mirko Bohus Hodnotenia: 1Užitočné: 1
11.01.2018

Karnozin, ktory som kupoval od Sk-Biovea neuveritelne zlepsil stav mojej mamy (80 r., Alzheimer). Takmer vobec nekomunikovala, odkedy dostava karnozin aktivne komunikuje; nereagovala na vtipne narazky, teraz obcas robi vtipne narazky aj sama; kratkodoba pamat sa jej sice nezlepsila (teda nie je viditelne zlepsenie), ale aktivita sa obnovila (odpovedanie na otazky, reakcia na podnety, dokonca aktivna komunikacia /sama vedie rozhovor/; (bez karnozinu vobec sama od seba nekomunikovala). Keby toto hradili zdr. poistovne poistencom nad 50 rokov, myslim, ze by na tom neskor este aj zarobili... Horsie je, ze sk-biovea zavisi na dodavatelovi, ktory je od isteho casu problemovy. S podporou nas klientov sk-biovea sa snad podari situaciu dodavania tovaru na Slovensko a tym aj cinnost sk-biovea dostat na predchadzajucu uroven (do aprila 2017 som mal dobierku doma do 3 dni). Nech sa dari, pani a pan Dubinovci! Vzhladom na vykon karnozin ano a vzhladom na cenu tak karnozin jedine od vas. MB.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Dubina Hodnotenia: 1Užitočné: 0
07.07.2017

Toto hovorí za všetko: upraviť Google translate, aby bo, text štylisticky správny. A takýto človek hodnotí preklady.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Salajová Mária Hodnotenia: 1Užitočné: 0
13.06.2017

Výrobok som nepoužila, ale texty (preklad) na internetovewj stránke sú na nízkej úrovni, niekto sa ani nepokúsiil dostatočne upraviť Google translate, aby bo, text štylisticky správny. Ak podnikám v takejto oblasti a obchodujem so zahraničím, tak si zabezpečím dobrého prekladatela, ak nemám sám dobré znalosti cudzieho jazyka. Nie je to dobra vizitka pre firmu, keď zákazník musí čítať zle vyskloňované vety a pod. Napr. Zloženie: Servírovací Veľkosť: jedna (1) Vegetariánska kapsla

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
BIOVEA Hodnotenia: 1Užitočné: 0
01.05.2015

Prosíme našich klientov, aby ohodnotili prácu našej firmy. Skôr než začnete hodnotiť našu prácu, treba si uvedomiť, že niekedy nie je v našej moci dodať tovar načas. Tovar, ktorý je v ponuke na stránkach BIOVEA UK sa nemusí nachádzať v skladoch EU, ale môže byť v Amerike. Tento tovar nám pošlú ihneď, akonáhle príde do skladov EU.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Výživové doplnky ‑ internetové obchody
Pridať firmu Nahlásiť chybu