Hľadať firmu
Dnes:  nonstop OTVORENÉ
Hodnotiť firmu

Kontaktné údaje LESTA s.r.o.

0907 830 635
LESTA s.r.o.
Fraňa Kráľa 13
977 01  Brezno
Kontaktovať e-mailom

Výkopové a zemné práce, úpravy terénu,vodovodné prípojky, kanalizačné prípojky,búracie práce,stavebná činnosť - výstavba a rekonštrukcie domov, bytov, bytové jadrá, obklady, dlažby, omietky,minerálne omietky,sadrokartón, drevostavby, altánky ,prístrešky ,jednoduché stavby,garáže,drobné inštalácie,montáž sanity

Otváracie hodiny LESTA s.r.o.

Pondelok - piatok:
nonstop Otvorené
Sobota:
nonstop
Nedeľa:
nonstop

Fakturačné údaje LESTA s.r.o.

Názov: LESTA s.r.o.
Sídlo: Fraňa Kráľa 13 , 977 01  Brezno
IČO: 47183829
DIČ: 2023808809
IČ DPH: SK2023808809

Hodnotenia LESTA s.r.o.

Hodnotenia LESTA s.r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
martakubandova Hodnotenia: 1Užitočné: 0
22.04.2018

Minuly rok mi firma robila upravy v byte zo sadrokartónom...upravy v kupelni a aj na Wc a taktiež malovali 3-izbovy byt.....musim vyzdvihnut rychlost a 100% pracu....a najme aj časovy naskok čo som velmi ocenila ..Velke Dakujem..

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Sona Trniková Hodnotenia: 1Užitočné: 0
22.04.2018

Firma,ktoru môžem doporučiť všetkým aj najnáročnejším zákazníkom je LESTA s.r.o.,sú to vynikajúci majstri a odborníci,ktorí splnia vaše požiadavky,poradia,vylepšia a to všetko k vašej spokojnosti a ručia kvalitou svojej prace.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Jana Krbylová Hodnotenia: 1Užitočné: 2
08.10.2015

Pred rokom nám firma vyrobila drevený domček do školskej záhrady, ako bonus pridali stolík do domčeka a opravili drevený vláčik. 2x sme ho namorili. Na jar sa začal rozpadávať- slabé pánty na okeniciach, na dverách, uvolnené latky. Od júna márne obvolávame firmu, prišli raz a napravili závadu, ale vyskytli sa nové. Materiál nie je mmimoriadne namáhaný, len bežným otváraním, zatváraním.

Užitočné?Áno
Reakcia firmy:

Dobrý deň chcel by som reagovať na hodnotenie pani Krbylovej. Ohľadom závad ktoré tu pani opisuje bolo stretnutie medzi nami a zástupcami obce Podbrezová pánom starostom a kontrolórom obce na ktorom sme sa zhodli že závady nie sú spôsobene bežným používaním (deti v škôlke) ani zlou kvalitou použitého materiálu. Môžem doložiť aj fotodokumentáciu

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Stavebné firmy
Pridať firmu Nahlásiť chybu