Hľadať firmu

Kontaktné údaje Hopiland

0905 877 852
Hopiland
Hurbanova 2
034 01  Ružomberok
Kontaktovať e-mailom

Interiérové ihrisko pre deti s kaviarňou, pre deti od 0 do 12 rokov, priestor na skákanie, lezenie, šmýkanie a hranie sa v rozprávkovom jazierku.

Hodnotenia Hopiland

Hodnotenia HopilandPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Věra Hodnotenia: 1Užitočné: 0
18.08.2017

Byli jsme s dětmi na Slovensku, a zavítali jsme sem do Hopilandu. Moc se nám tady líbilo, hlavně dětem - ale i my dospělí jsme si přišli na své, výborné Cafe latte a skvělá citronada. Oproti jiným atrakcím typu Tatralandia atd.je to tu nesrovnatelně levnější, a přitom děti se vyblbly stejně dobře. Za nás - perfektní!!!!! ☺️

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Katarina Hodnotenia: 1Užitočné: 0
11.06.2017

Byvalo to skvele, chodievali sme pravidelne (aj narodeninovu oslavu syna sme tu zorganizovali), ale v 2017 sa pokazili. Na poslednej navsteve nam obsluha odmietla podat kavu 30 minut pred zaverecnou (vraj vypli stroj a uz ho nezapnu), aj ked bolo este plno ludi, odmietli nam pri prichode podat pre deti vodu z vodovodu a na flaskovu vodu sme museli cakat pol hodinu a dvakrat ju reklamovat kym prisla. Ceny sli hore a velmi nam chybali ich fantasticke miesane napoje, ktore kedysi robievali. Je to skoda, bol to nas oblubeny "soft play" ktory sa ani tym v Britanii sluzbami nevyrovnal, ale teraz uz to bohuzial je len dalsi predrazeny priestor s namosurenou slovenskou obsluhou. Skoda.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Anna Hodnotenia: 1Užitočné: 1
27.10.2015

Super je tam!

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Kaviarne Reštaurácie a stravovanie
Pridať firmu Nahlásiť chybu