Hľadať firmu
Dnes:  zatvorené
Hodnotiť firmu

Kontaktné údaje GX TUNING, spol. s r.o.

0944 491 372
GX TUNING, spol. s r.o.
Matuškova 16
976 31  Vlkanová
Kontaktovať e-mailom

Tuningové služby, stavba závodných motorov a prevodoviek, osadenie bezpečnostných rámov do aut, návrh a výroba custom výfukových kompletov.

Otváracie hodiny GX TUNING, spol. s r.o.

Pondelok - piatok:
08:00 - 16:00
Sobota:
zatvorené
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje GX TUNING, spol. s r.o.

Názov: GX TUNING spol. s r.o.
Sídlo: Matuškova 16, 976 31  Vlkanová
IČO: 36645737
DIČ: 2022125996
IČ DPH: SK2022125996

Hodnotenia GX TUNING, spol. s r.o.

Hodnotenia GX TUNING, spol. s r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
BMW 3 Hodnotenia: 1Užitočné: 0
25.08.2022

NEKUPUJTE OD NEHO BASTUCK VÝFUKOVÉ SYSTĚMU ANI NIČ INÉ !!! Kúpil som od firmy prestížny značkový premiový športový výfuk Bastuck v hodnote takmer 1 000 EUR, pretože sa nedá kúpiť priamo do výrobcu a tento podvodník pôsobí ako jeden z dealerov značky Bastuck na Slovensku. Prešiel už 1 rok a stále mi není schopný poslať faktúru - nemám doklad o kúpe, neviem to reklamovať, pri predaji auta neviem dokladovať originalitu drahého výfukového systému s vlastným certifikátom a splnení normy EURO 4 konkrétne pre moje vozidlo.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Peter Hodnotenia: 1Užitočné: 2
17.08.2022

Pozor na tuto firmu z Vlkanovej aj jej podvodne praktiky. Su neschopni a podvodnici, maju nedene exekucie, okradli a podviedli plno ludi. Cele zle, kto k nim da auto, moze ho porom dat rovno do srotu a pravdy sa uz nedovola, zrusia sro. otvoria novu s podobnym nazvom a ficia dalej!!!!!!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Paťo Hodnotenia: 1Užitočné: 4
18.03.2018

NEODPORúČAM !!! pán Tupý z vlkanovej mi robil hlavu , alternátor , rozdelovač na škodu favorit. mal mi spraviť repas + upravu hlavy. taktiež som mu povedal aby hlavu chemicky vyčistil. samozrejme hlava nebola chemicky vyčistená , ako náhle som ju osadil do auta unikali tlaky samozrejme netesnili ventile všetky tiekli !!!! alternátor nefunguje , nedobíjaô pánovi sa už nemôžem dovolať. rozdelovač taktiež nieje funkčný , potreboval som aby spravil repas on iba vymenil cievku rozdelovač má takú vôľu že otáčky skáču na volnobehu neskutočne. za robotu som mu zaplatil 350 € a dokopy nič dobre nespravil aj hlavu aj alternátor som musel robiť nanovo !!!!!!! roozdelovač som dal starý čo som z vraku vytiahol a aj ten išiel lepšie ako toto čo mi on robil !! NEODPORUČAM V ŽIADNOM PRIPADE !!!!!!!

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Tuningové služby Chiptuning Tuning
Pridať firmu Nahlásiť chybu