Hľadať firmu
Dnes:  09:00 - 19:00 OTVORENÉ
Hodnotiť firmu

Kontaktné údaje DIEGO Bratislava

02 / 442 519 29
DIEGO Bratislava
Ivanská cesta 10
821 04  Bratislava

Predaj metrážnych a kusových kobercov, laminátových podláh, PVC krytín, tapiet, záclon, garniží. Obšívanie záclon a ich úprava.

Otváracie hodiny DIEGO Bratislava

Pondelok - piatok:
09:00 - 19:00 Otvorené
Sobota:
09:00 - 19:00
Nedeľa:
zatvorené

Hodnotenia DIEGO Bratislava

Hodnotenia DIEGO BratislavaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
maria.chalanyiova@gmail.com Hodnotenia: 1Užitočné: 1
20.07.2021

V Diegu na Ivánskej v BA veľmi ochotný pán predavač, žiaľ jeho meno neviem, vystavoval nám faktúru 19.6.2021. Dnes, 20.7.2021 som potrebovala doobjednať 6 metrov štvorcových plávajúcej podlahy, Jeho kolega, vraj to bude až na budúci utorok, teda o týžden, nakoľko objednávka je už uzavretá. Ale "náš" milý pán predavač ktorý nás v júni obsluhoval mi po chvíli zatelefonoval, že mi zohnal 3 balíky plávajúcej podlahy v pobočke v Nitre a zabezpečil dovoz do BA na zajtra. Môžme dokončovať. Tešíme sa veľmi. Ďakujeme

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Marian Hodnotenia: 1Užitočné: 2
11.06.2019

Po precitani Vasho prispevku musim reagovat. Nam sa stal opacny pripad. Prisli sme po zaverecnej, na predajni este boli dvaja zamestnanci. Bol piatok, na sobotu sme potrebovali biele listy, viac kusov. Predali nam vsetky co mali skladom s tym ze do druheho dna-sobota sa im podarilo zabezpecit chybajuce listy a hned rano mi volali ze maju tovar. Netusim odkial to tak rychlo zohnali, ale nam pomohli. Za nas 100% spokojnost. Inac ja pracujem v obchode a uvazujem: prisli ste po otvaracich hodinach, vypnuty pocitac, spravena denna uzavierka, zamknuta predajna, zakodovany system. Ten pan by znovu-otvorenim predajne stratil minimalne 30-40minut. Co ak ma doma zenu, male dieta, mozno dve....ide domov autobusom a mozno chyta dalsie dva spoje....tak ako napr. ja. Nemyslite ze je Vase hodnotenie jemne sebecke a nespravodlive? Dajme si priklad-IKEA, otvorena do 21:00, ak pridete povedzme 21:05....myslite ze Vas vybavia? No urcite nie a to su tam ludia po zatvoreni.....len tolko za zaver.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
thermae Hodnotenia: 1Užitočné: 2
02.04.2019

Hodnotenie : 0 V živote už v tejto firme nekúpim nič ! Išiel som si dnes vyzdvihnúť koberec a vzhľadom na dopravu v BA som prišiel pred predajňu o 18:01. Zaparkoval som a bežal rýchlo ku vchodu. Bol som vo dverách, keď skoro utekajúc "prchal" z predajne zamestnanec,ktorý mi jednoducho už oznámil, že má zakódovanú predajňu a už mi nič nevydá. Slušne som sa ho spýtal, či je to problém a on ,že áno. Tento prístup tohto bradatého ryšavého pána ma vytočil do nemoty ! Keby som ja takto pristupoval k zákazníkom, tak sa môžem ísť rovno pásť. Čiže, zajtra si zopakujem 60 km kolečko opäť,ale s vedomím, že tam idem naposledy a kde budem môcť, tak tam budem všetkým doporučovať túto firmu obchádzať na 100 km. Nech sa ide tento pán pozrieť o pár metrov ďalej do JUTEX-u a uvidí, ako sa tam správajú ku zakazníkom. Prajem mu pri každom utekaní z práce s ruksačikom na chrbte o 19:06 , aby nestihol nič, za čím tak "súrne" uteká . DIEGO - hanba obchodu !!!!!

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Koberce Bytové doplnky Metrový textil
Pridať firmu Nahlásiť chybu