Hľadať firmu

Kontaktné údaje Chata Keblianka

0905 448 386
Chata Keblianka
Keblianska 282
020 01  Streženice

Ubytovanie pre 5 osôb. K dispozícii je spoločenská miestnosť s kachľovou pecou, kuchyňa a sociálne zariadenie. Nechýba ani televízor, rádio a WiFi pripojenie na internet.

Hodnotenia Chata Keblianka

Hodnotenia Chata KebliankaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Martin Hodnotenia: 1Užitočné: 1
17.04.2022

Dovoľte,aby som pár slov napísal k majiteľke objektu p.Gardonovej.Mali sme rezervovaný termín ubytovania od 14-18.4..Pani Gardonovej bola aj poslaná záloha v sume 50eur, ako nám sľúbila v deň príchodu nás bude čakať a spolu nás dovedie na chatu,aby sme zbytočne nebludili.Dna 14.4, teda v deň príchodu sme jej volali na mobil, zdvihla a odbila nás slovami, že príde až zajtra a dvere máme otvorené.Aj keď sme nevedeli kde sa priamo chata nachádza, podarilo sa nám ju nájsť.V chate,kde netiekla teplá voda, zakúriť sa nedalo a ešte k tomu aj majiteľka nezdvíhala telefón a neodpovedala na sms správy sa nedalo zostať.V miestnostiach bolo pri najlepšom 15stupnov a voda ľadová kde ste si ani len ruky nevedeli umyť.Takze asi po 3hodinach snaženia sa spojiť s p.majitelkou, sme boli nútení daný objekt opustiť a hľadať niečo kde by sme sa vedeli ubytovať, lebo tu s dieťaťom sa ostať nedalo.Zaloha samozrejme nevratena, pretože majiteľka tvrdí že sme nemali dôvod odísť.Hanba Vám!!!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Lišková Zuzana Hodnotenia: 1Užitočné: 1
17.08.2020

Pani majiteľka je klamárka!!!Mali sme rezerváciu na 17.8.,poslala som jej zálohu 50€ a vypla telefón!!!Začala som to riešiť a zvažujem podať trestné oznámenie!!!Môžete sa hanbiť p.Gardoňová!!!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
janka Hodnotenia: 1Užitočné: 1
15.08.2020

K ubytovanie nedošlo nakoľko pani majiteľka nás úplne odignorovala. Mali sme rezerváciu na 14.8 na ktorej sme sa telefonicky dohodli. Prišli sme v dohodnutý čas. Pani majiteľka mala vypnutý mobil a k chate sa nedostavila čakali sme 2 hodiny a nič. Doteraz nepodala žiadne vysvetlenie ani sa neospravedlnila, takže neodporúčam!!! Totálna ignorácia. nenechajte sa obalamutiť.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Ubytovanie Chaty a chalupy
Pridať firmu Nahlásiť chybu