Hľadať firmu

Kontaktné údaje Skvelé bývanie s.r.o.

0949 343 455
Skvelé bývanie s.r.o.
8. mája 25
969 01  Banská Štiavnica
Kontaktovať e-mailom

Spracovanie projektu stavby, stavebné práce, interiérové úpravy, dodávka materiálu, montáž.

Fakturačné údaje Skvelé bývanie s.r.o.

Názov: Skvelé bývanie s.r.o.
Sídlo: Lesnícka 10, 969 01  Banská Štiavnica
IČO: 47383755
DIČ: 2023851104

Hodnotenia Skvelé bývanie s.r.o.

Hodnotenia Skvelé bývanie s.r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Peter Hodnotenia: 1Užitočné: 8
11.10.2016

Majiteľ nič nevie o stavbách rodinných domov, robia draho a nekvalitne, za všetko si účtuje nemalé peniaze. Známemu robili dom a dali mu Poľské plastové okná, strechu mu spravili tak, že do dnes sa mu prevaľuje, takže asi nevedel čítať ani z výkresov. Parapety mu len tak nastrčil a do dnešnej doby mu vnútorné parapety ani len nedodal. Vtáci sa mu dostávali pod strechou a taktiež spolupracuje s firmou Haldom, kde je konateĽom pán Halmeš, ktorý pobral kopec peňazí a obral ľudí o nemalé peniaze. Neodporúčam spoluprácu s touto firmou a majiteľ je veľký nervák a všetko ho vytočí!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Nespokojná Hodnotenia: 1Užitočné: 8
26.08.2016

Spoluprácu s touto firmou hodnotím jedným slovom. KATASTROFA!!! Zamestnávateľ nezodpovedný tvrdohlavý nerobí si svoju robotu tak ako ma. Zamestnanci šikovný snažia sa ale pod zlým vedením to nefungovalo. Chlapi sa snažili bolo to na nich vidieť.Zamestnávateľ nebol schopný zaplatiť zamestnancom robotu za ktorú zobral od nás nemalé peniaze. Zamestnávateľ sa veľmi málo zdržoval na stavbe, vkuse bol niekde preč. Ako tu už bolo spomínané a čo je aj pravda firma robí draho a nekvalitne!!! Nemáme dobré skúsenosti s touto firmou a neodporúčame spoluprácu s touto firmou

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Andy Hodnotenia: 1Užitočné: 7
08.07.2016

Firma robí draho a nekvalitne, robili nám strechu na drevostavbe, ktorá sa nám prevaľuje, taktiež nám firma dala záruku na dom s tým, že svoje chyby nemajú záujem prísť opraviť. Konateľ spoločnosti je veľmi múdry ale ničomu sa nerozumie. Neodporúčam spoluprácu s touto firmou!!!

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Domy na kľúč Stavebné firmy Montáž
Pridať firmu Nahlásiť chybu