Hľadať firmu

Kontaktné údaje Fyziatricko-rehabilitačné oddelenie, Nemocnica svätého Cyrila a Metoda

02 / 686 735 11
Fyziatricko-rehabilitačné oddelenie, Nemocnica svätého Cyrila a Metoda
Antolská 11
851 07  Bratislava

Rehabilitačná starostlivosť. K dispozícii telocvičňa s vybavením pomôcok na individuálne aj skupinové cvičenie. Masáže, elektroliečbu, vodoliečbu

Hodnotenia Fyziatricko-rehabilitačné oddelenie, Nemocnica svätého Cyrila a Metoda

Hodnotenia Fyziatricko-rehabilitačné oddelenie, Nemocnica svätého Cyrila a MetodaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Jana Helbichova Hodnotenia: 1Užitočné: 2
22.01.2020

Zial, nespokojnost s pobytom na rehabilitacnom lozkovom oddeleni tejto nemocnice Cyrila a Metoda na Antolskej. Velmi pasivny pristup celeho personalu, a nedostatocna starostlivost o pacienta. Mame velmi zlu a neprijemnu skusenost , nakolko na tomto oddeleni priamo na chodbe v blizskosti lekarskej izby a osetrovatelskej izby padla pacientka a nanovo si sposobila tazky uraz opatovnej zlomeniny stehennej kosti. Nieco neuveritelne a tazko pochopitelne, ako to je vobec mozne, ze z mnohopocetneho personalu nikto nebol v blizskosti pacientky. Mimochodom pri každodennej navsteve pacienta na tomto oddeleni sme boli svedkom znacneho mnozstva mladych osetrovatelov, fyzioterapeutov a zdravotnych sestier, ktori sa zakazdym necinne zdrzovali v ich tzv. osetrovatelskej izbe namiesto toho, aby boli hlavne v blizskosti velmi tazko chodiacich pacientov, ktori potrebovali ich pomoc a starostlivost. O zabudnutom vyneseni znecistenej toalety ani nehovoriac.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Vašková Ľudmila Hodnotenia: 1Užitočné: 1
21.03.2019

Ďakujem celému personálu Fyziatricko- rehabilitačného oddelenia nemocnice Antolská. Pani primárke, lekárkam, sestričkám, pomocným pracovníčkam a špeciálne fyzioterapeutkám , za to že nás stavajú na nohy. Ďakujem za ľudský prístup a odbornú starostlivosť. Fakt, úprimná vďaka za to čo robíte

Užitočné?Áno


Hodnotení: 3
zzrr Hodnotenia: 3Užitočné: 1
23.10.2018

Bola som na tomto oddeleni po operacii oboch kosti dolnej koncatiny a velmi ocenujem a som vdacna za prijemny ludsky a odborny pristup vsetkych lekarok a sestriciek i za pomoc ostat.personalu.Po otras.zazitku na Kramaroch dehonestujucom ludsku dostojnost , na Antolskej FRO to bol pokoj pre dusu i dolamane telo a poskytnute ucenie ho opat fungovat do jeho moznosti k aktualnemu stavu.Prostredie aj.ludia boli skutocne velmi prijemni a mili. Vsetkym velmi dakujem za ich pracu s nami roznorodymi pacientami.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Ing. E. Špaček Hodnotenia: 1Užitočné: 3
30.06.2017

Super oddelenie. O TEP kolena som sa dostal k nim. Za 10 dní so mnou pracovali a výsledok je úžasný ! Ďakujem. Ďakujem sestričkám za ich vzornú pomoc Ďakujem rehabilitačným "trénerom" ktorý citlivo ale nekompromisne viedli moje cvičenie tak, že dnes dokážem síce s barlami ale pohodlnne chodiť, jesť , spať aj cestovať. Ďakujem sanitnej služba za ich opateru a pomoc že to všetko sa odohrávalo v úžasnej atmosfére , čistote, tolerancii a vždy s leánom pomohli. Ďakujem Vrchnej sestre za to že má tak robrý tím, Ďakujem pani primárke FRO že celé oddelenie je síce nemocnica ale pacient tento pocit stráca lebo jej tým je veľmi dobre zohratý a skutočne pomáha nám pacientom.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Rehabilitačné
Pridať firmu Nahlásiť chybu